auto huren OSS

Auto huren in Oss? Van den Udenhout Autoverhuur Oss is dé aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden- en Oost Brabant. Hier vindt je altijd de geschikte huurauto. Bij Van den Udenhout Autoverhuur in Oss vind je alleen maar hoogwaardige en jonge huurauto’s. Ook zijn wij aangesloten bij Euromobil. Dit is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens. Je kunt ons vinden aan de Kantsingel 22 H-J, 5349 AJ in Oss.

Reserveer direct

  Kantsingel 22 H-J
5349 AJ
OSS

Ruim elektrisch assortiment huurauto's

Voor elke gelegenheid kun je bij ons terecht voor het huren van een auto in Oss.  Of dit nu voor een vakantie, trouwdag, verhuizing of gewoon voor een weekendje weg is. Dankzij ons ruime aanbod kunnen wij flexibel inspelen op elke behoefte. Zo bieden wij je altijd de perfecte elektrische huurauto aan!

Van den Udenhout Autoverhuur Oss heeft een breed elektrisch aanbod in de vloot. Zo hebben wij onder andere de Audi e-tron en de Volkswagen ID.3. Als je op zoek bent naar een sportievere optie bieden wij je graag een van onze Kalkhoff e-bikes aan. 

Natuurlijk hebben wij bij Van den Udenhout Autoverhuur Oss ook een groot scala aan niet-elektrische huurauto’s. Van de sportieve Volkswagen Polo of Golf tot een exclusieve Audi A6 Avant. Neem gerust een kijkje in het assortiment en vindt jouw ideale huurauto.

 

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

  • Voor elke gelegenheid een geschikte auto
  • Kwalitatief jonge auto's
  • Breed aanbod elektische auto's en fietsen
  • Groen & Duurzaam
 

VERHUURBALIE

  Maandag 09:00 - 17:30
  Dinsdag 09:00 - 17:30
  Woensdag 09:00 - 17:30
  Donderdag 09:00 - 17:30
  Vrijdag 09:00 - 17:30
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag Gesloten