BESTEL JE nieuwe of gebruikte auto snel & makkelijk ONLINE!

Exclusief bij Van den Udenhout kun je jouw nieuwe auto nu ook online kopen. Dit geldt voor zowel occasions als nieuwe auto's. Je profiteert daarbij niet alleen van de bekende zekerheden, maar je kunt met een paar kliks eenvoudig en snel jouw favoriete auto kopen. 

Tevens profiteer je van een proefperiode van 14 dagen, gratis omruilgarantie en gratis levering binnen 7 dagen in heel Nederland!

 

Bestel jouw nieuwe auto online

Wat zijn de voordelen?

Bestel in 4 simpele stappen

✔ 14 dagen proefperiode

✔ Omruilgarantie

✔ Levering binnen 7 dagen

✔ Gratis thuisbezorgd in heel Nederland

Kiezen, kopen en financieren met een paar kliks

Bij ons kun je het hele proces van een auto kopen online regelen. Wij maken graag een persoonlijk inruilvoorstel en vervolgens kun je makkelijk je nieuwe auto in vier stappen online kopen. 

Als de auto online is gekocht, leveren wij de auto binnen 7 dagen gratis bij je thuis. Probeer 'm 14 dagen en je mag 'm altijd nog kosteloos inruilen! Kortom, veel flexibiliteit en het gemak van online bestellen ineen.

 

ons aanbod   inruilvoorstel

Bestel snel en makkelijk online, maar met de zekerheid van de merkdealer!

banner-responsive-1080x1080-online-auto-kopen2-1.jpg

 

Kies je favoriete nieuwe of jong gebruikte auto.

Bekijk hier onze ruime keuze auto's die je online kunt kopen!

banner-responsive-1080x1080-online-auto-kopen3.jpg

 

Kies hoe je 'm geleverd wilt hebben.

Wil je jouw nieuwe auto bij ons komen ophalen? Bij je thuis gebracht hebben? Of liever bij iemand anders als verrassing? Het kan allemaal.

banner-responsive-1080x1080-online-auto-kopen4.jpg

 

Kies je betaling.

Wil je jouw nieuwe auto vooraf overmaken? Of financier je jouw auto? Mogelijkheden te over, kies jouw ideale betaaloptie.

banner-responsive-1080x1080-online-auto-kopen5.jpg

 

14 dagen proefrijden.

Als wij de auto afgeleverd hebben heb je nog 14 dagen de tijd om je auto te testen! Bevalt 'ie onverhoopt toch niet? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Wij denken graag met u mee! Bekijk de mogelijkheden die wij u aanbieden:

ONLINE OFFERTE OF TAXATIE

U kunt voor een taxatie van uw auto, of voor de offerte voor een nieuwe auto online bij ons terecht. Wij helpen u graag vanaf een gepaste afstand. U hoeft de deur niet uit en wij helpen u graag verder.

 Online offerte aanvragen

PROEFRIT (AAN HUIS)

U heeft uw oog laten vallen op een nieuwe of jong gebruikte auto uit ons aanbod? Plan een proefrit (aan huis). Maak uw wensen kenbaar bij onze verkoopadviseurs. Wij bieden proefritten aan vanuit onze buitenlocaties.

 Bekijk ons aanbod

AFLEVERING

Wordt uw nieuwe auto wordt binnenkort afgeleverd? Dat is geen enkel probleem, wij leveren de auto's tijdig buiten (bij onze vestigingen) af en voorzien u uiteraard van alle gewenste uitleg.

 PLAN UW AFLEVERING

VIDEOBELLEN

In tijden als deze denken wij natuurlijk graag mee. Zo kunt u een videocall inplannen met één van onze verkopers om u verder te helpen. Voor onderhoud aan uw auto ben u nog steeds van harte welkom in onze werkplaatsen.

 Videocall inplannen

24/7 BEREIKBAAR

Onze online showroom is 24/7 voor u open. Op onze website vindt u alle informatie over private lease, acties, nieuwe of gebruikt auto's en kunt u een chat starten met één van onze medewerkers.

 24/7 bereikbaar

Veelgestelde vragen over het online kopen van een auto

Het online kopen van een auto heb je waarschijnlijk nog nooit gedaan. Daarom vind je hier de antwoorden op vragen die je misschien zult hebben.

BESTELLEN & BETALEN

Kan ik mijn auto inruilen?
Als je een auto wilt inruilen dan kun je het beste contact zoeken met Van den Udenhout, zodat we een persoonlijk voorstel kunnen doen. Klik hier.

Kan ik de auto kopen met financiering of private lease?

Als je een auto met financiering of private lease wilt kopen dan kun je het beste contact zoeken met Van den Udenhout, zodat we u goed kunnen adviseren over de gewenste financiering. Financiering of Private lease.

Ik heb besteld, wat gebeurt er nu?

Nadat je de auto gekocht hebt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de aflevering met je door te nemen. Als je vragen hebt, klik dan hier.

Op welk moment moet ik betalen?

De auto moet betaald zijn op het moment dat we hem tenaamstellen en bij je afleveren. Een betaling is mogelijk per factuur vooraf, of met pin als je de auto in ontvangst neemt.

Note: als je wilt pinnen bij aflevering, vergeet dan niet om tijdig je paslimiet eenmalig te verhogen bij je bank.

Zijn er aanvullende kosten?

De prijs die op je bevestiging staat, is het totaalbedrag dat uiteindelijk betaald moet worden. Kosten zoals rijklaarmaken, BTW, BPM zijn inbegrepen in de prijs.

Meer informatie

Minder informatie

Wat is inbegrepen in de aankoopprijs?

In de prijs is inbegrepen:

·         BTW en BPM

·         Rijklaarmaken voor aflevering

·        Tenaamstelling van de auto

·         14 dagen niet goed-geld terug garantie*

·         Thuisbezorgen van de auto

·         Minimaal 7.500 kilometer geen onderhoudskosten

·        6 maanden BOVAG-garantie

*Zie de voorwaarden die horen bij de aankoop.

Is proefrijden mogelijk?

Voor de auto die je online koopt geldt een proeftermijn van 14 dagen waarbinnen je (maximaal 500 km) kunt rijden om de auto goed te ervaren.

 

AFLEVERING

Waar wordt de auto afgeleverd?

De auto kan tijdens kantooruren op een ander adres binnen Nederland worden afgeleverd, bijvoorbeeld als je iemand wilt verrassen. De betaling en tenaamstelling moet dan wel vooraf geregeld zijn.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de auto bij een van onze vestigingen op te halen.

 

VERZEKERING AUTO

De auto moet verzekerd zijn op het moment dat je met de auto gaat rijden. Wij zorgen er voor dat je alle informatie hebt om de auto te kunnen verzekeren.

Kan ik de auto ruilen?

Bij Van den Udenhout kun je de auto 14 dagen uit proberen. Als je niet blij bent met je aanschaf dan ontvang je het volledige aankoopbedrag van Van den Udenhout terug, zodat je een andere auto kunt uitzoeken. 

Je mag 500 kilometer rijden met de auto om deze te testen. Als je binnen 14 dagen meer dan 200 kilometer hebt gereden maar de auto toch wilt inleveren, dan worden er kosten in rekening gebracht. In zo’n situatie zal een onafhankelijke partij de waardevermindering bepalen.

Hoe maak ik gebruik van het herroepingsrecht?

Als de termijn van 14 dagen voorbij is, dan is de aankoop definitief en kun je de auto verder in gebruik nemen.

Binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst ontvang je de terugbetaling, waarbij eventuele waardevermindering wordt verrekend.

Hoe lever ik mijn auto in?

Als de 14 dagen termijn na aflevering nog niet voorbij zijn, dan kun je contact opnemen met Van den Udenhout. Er wordt dan een afspraak gemaakt om de auto op locatie op te halen. Je ontvangt ter plaatse een vrijwaringsbewijs.