19 juni 2020

Volkswagen e-Golf met overheidssubsidie extra voordelig bij Autobedrijf Van den Udenhout

Volkswagen e-Golf met overheidssubsidie extra voordelig bij Autobedrijf Van den Udenhout
De e-Golf met op de achtergrond de eigen laadoplossing van Van den Udenhout

Elektrisch rijden is sinds juli dit jaar nóg voordeliger. Natuurlijk bespaarde je met een elektrische auto al een fors bedrag wat je normaliter kwijt zou zijn aan brandstof. Maar nu ontvang je bij de aanschaf van een elektrische auto duizenden euro's overheidssubsidie.

Subsidie

De "Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren", zoals die officieel heet, is van toepassing bij zowel aankoop als bij private lease van een nieuwe of een jong gebruikte auto. Zoals de naam doet vermoeden, is de subsidie enkel bedoeld voor particulieren: zakelijke rijders profiteren al van een lagere bijtelling bij een elektrische auto.

Aan de subsidie zitten een tweetal voorwaarden verbonden:

  1. De actieradius moet minimaal 120 km zijn;
  2. De nieuwprijs moet tussen de € 12.000,- en € 45.000,- liggen.

Volkswagen e-Golf

De 100% elektrische Volkswagen e-Golf rijdt (met een volle accu) maar liefst 230 km. En hij is er al vanaf € 29.505,-. Kortom: wie overweegt een jong gebruikte e-Golf aan te schaffen, ontvangt € 2.000,- van de overheid. En wie kiest voor een splinternieuw exemplaar profiteert van € 4.000,- overheidssubsidie!

Bekijk direct onze voorraad

Private lease vanaf € 299,- p/m

Je stapt nu bij ons al voor € 299,- per maand (incl. overheidssubsidie) in een nieuwe e-Golf middels private lease. Liever kopen? Dan krijg jij nog eens € 4.500,- extra korting op de aankoopprijs (van € 34.005,-, voor € 29.505,-).

Bekijk deze speciale actie

Wij staan voor je klaar in onze Volkswagen-vestigingen in Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Oss en Helmond, maar staan ook online (via de chat rechtsonder) tot je beschikking!

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan