17 december 2019

Volkswagen e-Crafter bereikbaarder dan ooit dankzij nieuwe prijslijst en duurzaamheidspremie

Volkswagen e-Crafter bereikbaarder dan ooit dankzij nieuwe prijslijst en duurzaamheidspremie
De volledig elektrische Crafter van Volkswagen Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens scherpt de basisprijs van haar e-Crafter aan. De elektrische bedrijfsbus is tijdelijk beschikbaar vanaf € 49.950,-, inclusief duurzaamheidspremie.

Nieuwe prijslijst

De Volkswagen e-Crafter krijgt na ruim een jaar een nieuwe prijslijst. De basisprijs van de bedrijfswagen daalt met bijna € 12.500,- van € 69.100,- naar € 56.700,-. Daarboven op geeft Volkswagen Bedrijfswagens tijdelijk een duurzaamheidspremie, waardoor de bus nog eens € 6.750,- goedkoper wordt en nu al beschikbaar is vanaf € 49.950,- (exclusief bpm en btw).

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Volkswagen Bedrijfswagens

Geen verandering

De e-Crafter blijft ongewijzigd en beschikt nog steeds over een 35,8 kWh accupakket, waarmee de bus (volgens WLTP) 115 km ver komt. Die is daarna met een reguliere laadbox (van 7,2 kW) in iets meer dan 5 uur weer volledig opgeladen. Met een 40 kW snellader duurt het slechts drie kwartier om tot 80 procent vol te laden.

Volkswagen e-Crafter in prijs verlaagd

Het laadvermogen van de e-Crafter is met 10,7 m3 gelijk aan dat van zijn fossiele broer met dieselmotor.

Bekijk alle specificaties

Full Operational Lease

Om ondernemers te stimuleren om de overstap naar elektrisch rijden te maken, biedt Volkswagen Bedrijfswagens bij iedere e-Crafter een uitgebreid dienstenpakket aan met onder meer de eerste 8 jaar (tot 240.000 km) regulier onderhoud en APK. Het aanscherpen van de prijslijst van de Volkswagen e-Crafter resulteert - na aftrek van de duurzaamheidspremie - in een Full Operational Lease-bedrag van € 725,- (exclusief btw). En dat maakt de e-Crafter bereikbaarder dan ooit!

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan