6 maart 2018

Van den Udenhout officieel CUPRA-dealer van Nederland

Van den Udenhout officieel CUPRA-dealer van Nederland
CUPRA staat voor passie, precisie, vastberadenheid, moed en bovenal sportiviteit

Het nieuwe merk CUPRA gaat in Nederland vertegenwoordigd worden door Van den Udenhout, 1 van de 4 CUPRA-specialisten. We zijn benoemd tot officieel CUPRA-dealer. Bij onze specialisten kunnen liefhebbers van Spaanse sportiviteit binnenkort terecht voor de optimale beleving van het merk CUPRA.

Het nieuwe merk CUPRA staat voor passie, precisie, vastberadenheid, moed en bovenal sportiviteit. Voorheen stond CUPRA al symbool voor de sportieve topmodellen van SEAT. Nu groeit het uit tot een zelfstandig merk.

Afgelopen week presenteerde CUPRA de eerste modellen en activiteiten waarop het zich nadrukkelijk gaat focussen. De CUPRA Ateca is het eerste model dat vanaf de basis onder het nieuwe merk wordt gelanceerd. Bovendien blikken de CUPRA Ibiza en CUPRA Arona designstudies alvast vooruit op wat wellicht het vervolg kan zijn.

Daarnaast wordt het nieuwe merk verantwoordelijk voor de autosportactiviteiten van SEAT. Als gevolg daarvan gaat de Leon Cup Racer voortaan als CUPRA TCR verder.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan