16 november 2020

Van den Udenhout maakt rijdende boetiek van VW Transporter voor Joris Lammers' "Exclusive Tailor on Tour"

Van den Udenhout maakt rijdende boetiek van VW Transporter voor Joris Lammers'
Autobedrijf Van den Udenhout gaat bijzondere samenwerking aan met Joris Lammers Luxury Menswear

Een Volkswagen Transporter compleet omgebouwd tot showroombus. Joris Lammers Luxury Menswear bedacht een bijzondere oplossing om in tijden als deze een goede band te onderhouden met haar relaties. En Autobedrijf Van den Udenhout ging met hen de uitdaging aan.

'Blijf thuis'

Het onderhouden van een goede klantrelatie is een belangrijk aspect van iedere retailer. Maar in tijden van corona is dat niet altijd even makkelijk. "Blijf zoveel mogelijk thuis," luidt de oproep van de overheid. En menig consument die zich daaraan houdt.

Boutique on tour

Vanuit die gedachte bezoekt Joris Lammers Luxury Menswear haar klanten met een exclusieve boutique on tour. Vanuit 's-Hertogenbosch reist het bedrijf het hele land door met een speciale en opvallende Volkswagen Transporter, geleverd door Autobedrijf Van den Udenhout, vanbinnen compleet omgebouwd tot heuse boetiek. Gevuld met de nieuwste collecties.

Klantgericht

De "Exclusive Tailor on Tour" van Joris Lammers start zaterdag 14 november. Voor elke relatie brengt Lammers op verzoek specifieke kleding met zich mee. "We kunnen een garderobe-check doen, zodat de klant up-to-date blijft met een outfit voor elke gelegenheid," vertelt Lammers. "Maar het is tevens een mooie gelegengeid om eens bij te praten, natuurlijk met de aangescherpte maatregelen in acht genomen."

Van den Udehout is ontzettend trots op deze mooie samenwerking en wenst Joris Lammers Luxury Menswear dan ook een succesvolle tour en vele veilige kilometers toe.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan