9 oktober 2020

Van den Udenhout Lease verduurzaamt wagenpark van "supermarkt-app" Crisp

Van den Udenhout Lease verduurzaamt wagenpark van
De nieuwe e-Crafters van Crisp zijn verpakt in een 'groen jasje'

Online supermarkt Crisp is bezig met een significante uitbreiding van haar (elektrisch) wagenpark. Van den Udenhout Lease levert volledig elektrische Volkswagen e-Crafters af bij de bezorgservice van het bedrijf.

Beter eten, lekker geregeld

Crisp is een supermarkt-app die zonder omwegen goed eten bezorgt. Het bedrijf, dat de missie heeft om eten met betere kwaliteit bereikbaar te maken voor meer mensen, levert nu al (bijna) twee jaar knettervers en betaalbaar voedsel bij haar klanten. Het werkt hiervoor samen met zo'n 650 boeren, kwekers en makers. Crisp bezorgt de boodschappen zeven dagen per week, door het hele land.

De e-Crafter van Volkswagen Bedrijfswagens is 100% elektrisch. Dus niet hybride. Het is een bewuste keuze van Crisp om te gaan voor deze duurzame bussen. Met de e-Crafter heeft de haal- en bezorgservice van de online supermarkt namelijk toegang tot iedere binnenstad. Bovendien laadt het bedrijf, met het hoofdkantoor in Amsterdam, ze zelfs op met 100% groene stroom!

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Met de e-Crafter kan Crisp leveren in iedere binnenstad

Groen jasje

De milieuvriendelijke bussen zijn in een groen jasje gestoken. Letterlijk. Crisp heeft haar nieuwe elektrische bedrijfswagens door Omnimark laten wrappen in de kleuren van haar huisstijl, compleet met logo's en illustraties. En de wrap, die is gemaakt een duurzaam stickermateriaal. Geproduceerd met veel minder elektriciteit en water dan normaal stickermateriaal. En het bevat geen pvc.

De e-Crafters worden door Crisp niet alleen ingezet om boodschappen te bezorgen bij klanten, maar ook om de verse producten bij de kwekers en makers op te halen. Bovendien is de elektrische bestelwagen (met een laadvermogen tot 959 kilo!) speciaal ontwikkeld voor koeriers-, expres- en pakketdiensten. De accu is gemonteerd in een ruimtebesparende constructie onder de laadvloer, zodat je geen centimeter laadruimte hoeft te missen.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Crisp verduurzaamt haar wagenpark met volledig elektrische e-Crafters

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen.

Van den Udenhout Lease wenst Crisp heel veel rijplezier en veilige kilometers toe! Wil je - net als Crisp - ook je duurzame ambitie tonen? Op iedere nieuw te bestellen e-Crafter ontvang je nu een duurzaamheidspremie van maar liefst € 6.750,-. En via Van den Udenhout Lease stap je tijdelijk (met full operational lease) in vanaf € 676,- per maand!

Daarbij geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu van de e-Crafter (tot een maximum van 160.000 kilometer). Je kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid!

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan