22 juli 2019

'Upgrade' voor Adecco Group Nederland dankzij Business Center

'Upgrade' voor Adecco Group Nederland dankzij Business Center
Vijftig up's! voor Adecco staan klaar bij 'de Huiskamer' van Autobedrijf Van den Udenhout

Het is niet makkelijk om middenin de vakantieperiode een aflevering van vijftig hagelnieuwe auto's te realiseren. Maar Autobedrijf Van den Udenhout klaarde de klus. De medewerkers van Adecco reden dinsdagavond naar huis in hun nieuwe Volkswagen up!.

Adecco Group Nederland is al zo'n 10 jaar een goede relatie van het autobedrijf. Beide partijen bouwden door de loop der jaren een hechte vertrouwensband op. En daarom is het haast 'een logische stap' dat het professionele, landelijke bemiddelingsbureau voor de vernieuwing van het wagenpark ook nu kiest voor het Van den Udenhout Business Center.

Bestickerde Volkswagen up's! voor Adecco Group Nederland

Discliplines en wensen

De Adecco Group kent verschillende labels, waaronder Modis (voor Engineering, IT en Life Sciences), Top Secretaries (voor professionele assistents) en hr-dienstsverlener Adecco. Zoveel disciplines, zoveel wensen. Dus ook daar een kleine uitdaging voor het Van den Udenhout Business Center. Uiteindelijk krijgen de partijen de deal rond en staan er dinsdag 16 juni vijftig, al dan niet bestickerde, up's! netjes in lijn bij de nieuwste vestiging van het autobedrijf aan de Balkweg 1 te 's-Hertogenbosch.

Medewerkers van Adecco nemen hun nieuwe lease-auto in ontvangst

Tegen het einde van de werkdag is het dan ook gezellig druk in 'de Huiskamer', het glazen pand precies tussen de Volkswagen- en Audi-showroom in. Er heerst een opgetogen sfeer. De medewerkers van Adecco worden met een lekker hapje en drankje gastvrij ontvangen, waarna ze om beurten tekenen voor hun nieuwe lease-auto en de sleutel in ontvangst nemen. Een hele logistieke onderneming, maar na anderhalf uur zijn alle medewerkers van Adecco (de) weg (op) in hun goednieuwe Volkswagen up!.

Het Van den Udenhout Business Center bedankt Adecco Group Nederland voor het vertrouwen en wenst alle medewerkers veel rijplezier en vele veilige kilometers toe!

De sleutel van de nieuwe lease-auto wordt overhandigd door Van den Udenhout

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan