25 juli 2019

Rijd als allereerste in de SEAT Mii electric

Rijd als allereerste in de SEAT Mii electric
Het elektrische tijdperk van SEAT start met de Mii electric

Met zijn hoge actieradius (260 km, volgens WLTP) en scherpe prijsstelling is de SEAT Mii electric nu al zeer geliefd bij het grote publiek. Nu al, want wij verwachten de eerste volledig elektrische Spanjaard begin 2020 pas in de showroom. Maar jij kunt 'm alvast reserveren.

De SEAT Mii electric maakt elektrisch rijden bereikbaarder dan ooit. Voor zowel zakelijke rijders, als voor particulieren. De krachtige, 83 pk sterke elektromotor voorziet de compacte Spanjaard van de nodige pepers en dankzij het koppel van 210 Nm is hij aanzienlijk rapper dan zijn (met 60 pk en 95 Nm) fossiele broertje. Daarvan stopt overigens deze zomer de productie (daarom is de auto alleen nog uit voorraad leverbaar met extra voordeel), waarna de Mii dus enkel nog bestaat met elektrische aandrijflijn en automatische transmissie.

Ideaal voor in én buiten de stad

De rappe stadsauto trekt in 3,9 seconden vanuit stilstand een sprintje naar 50 km/u en dankzij de hoge actieradius is de compacte 5-deurs ook uitermate geschikt voor lange(re) afstanden. En met een topsnelheid van 130 kilometer per uur voelt hij zich goed thuis op de snelweg. Bovendien is het 36,8 kWh accupakket supersnel opgeladen: na circa 5 uur aan de laadpaal kun je weer 260 kilometer afleggen (en een uur aan de snellader is goed voor een 80% volle batterij).

SEAT Mii electric animatie

Behalve de nieuwe technologie zijn ook de looks van de Mii opgefrisd. En is de Mii electric het eerste model van SEAT dat standaard is uitgerust met SEAT CONNECT: een smartphone-app die toegang geeft tot veel functies van de auto. De bestuurder kan zien waar de auto staat, of die op slot is en kan er (vooraf) de airco en verwarming mee bedienen.

Stap in

De productie van de Mii electric start nog vóór de jaarwisseling. Stap jij begin 2020 als één van de eersten in een gloednieuwe SEAT Mii electric? Autobedrijf Van den Udenhout heeft nog enkele vrije productieplekken voor deze populaire stadsauto.

Reserveer direct

Blijf op de hoogte

De definitieve prijzen en specificaties van de SEAT Mii electric worden voorafgaand aan de introductie bekendgemaakt. Wil jij op de hoogte blijven van alle facts en ontwikkelingen rondom de SEAT Mii electric? Laat dan je gegevens achter via onderstaande button.

Houd me op de Hoogte

Electric-familie

De markt verandert snel en elektrificatie zet sterk door. Het elektrische tijdperk van SEAT start met de Mii electric, maar het aanbod (geheel en gedeeltelijk) elektrisch aangedreven modellen wordt snel uitgebreid. Zo komen er onder meer hybride versies van de Tarraco en de Leon, én de volledig elektrisch el-Born. Daarnaast staan er high-performance plug-in hybrides als de CUPRA Formentor en CUPRA Leon op de planning.

Lees alles over elektrisch rijden

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan