15 augustus 2019

Goedkopere Audi e-tron dit jaar nog in de showroom en direct te reserveren

Goedkopere Audi e-tron dit jaar nog in de showroom en direct te reserveren
De aantrekkelijke Launch Editions van de Audi e-tron 50 quattro zijn nu te reserveren

Audi zet de e-tron 50 quattro, het 'lichtere broertje' van de 55 quattro, in de markt met een vanafprijs van € 71.900,-. En die is nu te reserveren.

Reserveer de Audi e-tron 50 quattro nu

Accu- en rijprestaties

De e-tron 50 quattro is € 12.200,- goedkoper dan zijn grote broer. Qua looks verandert er weinig, het verschil zit 'm vooral in het accupakket en in de kracht van de motoren. Het accupakket van de nieuwe e-tron is iets compacter (71 kWh, de 55 quattro heeft een 95 kWh-accupakket). Volgens de WLTP-meetmethode komt de elektrische SUV daar 300 kilometer ver mee, een afstand die voor veel forenzen meer dan voldoende is.

Evenals de 55 quatrro beschikt de Audi e-tron 50 quattro over twee elektromotoren: één op de voor- en één op de achteras. Samen zijn ze 313 pk sterk (ter vergelijking: de motoren van de 55 quattro leveren samen 360 pk in de basis) en daarmee lukt een sprintje van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 7 seconden.

Download de 'e-tron 50 quattro'-brochure

Opladen

Bij een snellaadstation met een laadvermogen van 120 kW is de e-tron 50 quattro in minder dan een halfuur voor 80% opgeladen. Aan de openbare laadpaal heeft de elektrische Audi er zo'n 6,5 uur voor nodig. Om de elektrische SUV thuis op te laden, biedt Audi een Thuislaadpakket aan met een vanafprijs van € 1.550,- en daarin een 11 kW-laadpaal met installatiepakket incluis een hostingcontract waarbij het energieverbuik maandelijks wordt gefactureerd en/of verrekend.

Audi e-tron 50 quattro

Launch Editions

De Audi e-tron 50 quattro is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. Voor een bedrag van € 71.900,- heb je de speciale Launch Edition met onder meer ledverlichting voor en achter, Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus, 360 graden parkeerhulp, adaptieve luchtvering en elektrisch verstelbare voorstoelen. Wie € 3.000,- meer neertelt, heeft de iets rijker uitgeruste Launch Edition Plus met lederen stoelen met stoelverwarming (voor), een panoramadak en zeven extra assistentiesystemen. De vanafprijs van de Launch Edition Black, met S line in- en exterieur, bedraagt € 78.900,-. On top of the bill staat de Launch Edition Vorsprung. Voor € 82.900,- heb je bovenop de Launch Edition Plus 'Valcona' lederen bekleding, Audi virtual mirrors, en nog meer assistentiesystemen. 

Blijf op de hoogte van het laatste Audi nieuws

Zorgeloos elektrisch rijden

Iedere Audi e-tron wordt geleverd met het Audi e-care pakket met daarin 2 jaar fabrieksgarantie op de auto en 8 jaar op het accupakket, 6 jaar lang onderhoudsinspecties en APK, navigatie-updates, een gebruikerstraining en (optioneel) een mobiliteitspas en thuislaadpas.

Audi e-tron 50 quattro

4% bijtelling

De zakelijke rijder kan met de Audi 50 quattro nog profiteren van de aantrekkelijke 4% bijtelling tot € 50.000,-. In november worden namelijk de eerste modellen uitgeleverd. De nieuwe e-tron is al te rijden met een netto bijtelling vanaf € 280,- per maand.

De Audi e-tron zakelijk rijden?

Het Van den Udenhout Business Center helpt je graag verder

 

De Audi e-tron 50 quattro staat in november in onze showroom.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan