2 mei 2019

Bereken de actieradius van uw e-tron met de Audi actieradiuscalculator

Bereken de actieradius van uw e-tron met de Audi actieradiuscalculator
De Audi e-tron bij een snellaadpunt van Fastned: met een laadvermogen van 150 kW is de auto hier in slechts een halfuur voor 80% bijgeladen

Zonder verrassingen de weg op. Om u duidelijk inzicht te geven in de haalbare actieradius van uw volledig elektrische e-tron ontwikkelt Audi een interactieve actieradiuscalculator.

"Wat is de actieradius van de auto?" Het is een veelgestelde vraag bij de Audi e-tron. De online actieradiuscalculator van Audi laat u eenvoudig zien welke actieradius haalbaar is en hoeveel laadtijd er nodig is om een bepaalde afstand af te leggen.

Slim opladen van A tot Z

Alle ins en outs over het efficiënt opladen van de Audi e-tron komen aan bod op een speciale website, waar ook de interactieve actieradiuscalculater te vinden is. Door vier variabele waardes in te vullen (de gewenste rijmodus, het rijprofiel, de buitentemperatuur en de wielmaat) berekent u gemakkelijk de maximale actieradius van uw auto. Zo ziet u dat u met een volle accu 417 kilometer ver komt wanneer u op een zonnige dag met een buitentemperatuur van 25 °C binnen de bebouwde kom rijdt, in de eco-stand en op 19" lichtmetalen velgen. Maar switcht u tijdens het rijden naar de auto-modus en verruilt u de bebouwde kom voor de snelweg? Dan neem de elektrische actieradius van uw e-tron met 121 kilometer af.

Naar de actieradiuscalculator

Hoe ver wilt u rijden?

De calculator kan u ook de laadtijd tonen die nodig is voor het rijden van een door u bepaalde afstand. U selecteert hiervoor de laadlocatie (thuis of bij een publiek laadstation), het type aansluiting en de laadcapaciteit.

Daarnaast laat de online tool u het effect zien van een bepaalde laadtijd op de actieradius. Zo komt u er bijvoorbeeld achter dat een nachtje thuis aan de stekker genoeg is om de accu volledig (bij) te laden.

Zorgeloos op weg

Met de actieradiuscalculator kunt u zorgeloos de weg op en heeft u meer tijd om te genieten van alles wat de Audi e-tron u te bieden heeft. Bent u daar nog niet bekend mee? Of bent u benieuwd naar wat de Audi e-tron u kan bieden?

Vraag direct een proefrit aan

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan