4 augustus 2020

Bespaar tijd en kosten met all-season banden van Vredestein

Bespaar tijd en kosten met all-season banden van Vredestein
All-season banden zijn de beste banden in iedere situatie

Vierseizoenenbanden zijn een goed alternatief voor de jaarlijkse bandenwissel. Ze combineren de eigenschappen van winter- en zomerbanden en ze zorgen voor grip tijdens warme dagen. Maar ook tijdens winterweer.

Wie kiest voor all-season banden bespaart zichzelf tweemaal per jaar de tijd (en de kosten) van een bandenwissel. En behalve de wissel is ook de aanschaf van een tweede set wielen (en de opslag ervan) niet nodig. Dus wie kiest voor vierseizoenenbanden hoeft slechts vier, in plaats van acht, banden aan te schaffen.

De all-season band is erg praktisch voor het stadsleven. In de winter zijn de wegen er vaak minder ijzig en besneeuwd, of de sneeuw is allang weg voordat de spits begint. Maar ook voor mensen die minder lange afstanden met hoge snelheden rijden, zijn vierseizoenenbanden ideaal!

Goedgekeurd voor wintersport

In de meeste Europese landen zijn all-season banden goedgekeurd als winterband, zodat er dus ook in het buitenland mee kan worden gereden als daar een winterbandenplicht is. Let er dan wel op dat het M&S opschrift én het sneeuwvloksymbool beide aanwezig zijn op de band. Het bergpictogram met sneeuwvlok, ook wel alpinesymbool of 3PMSF genoemd, geeft namelijk aan dat de banden zijn getest en geschikt zijn bevonden voor gebruik bij winterse omstandigheden.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Vredestein banden met korting en gratis montage bij Van den Udenhout

Vredestein all-season banden

Het premium bandenmerk Vredestein is door het Duitse autotijdschrift Auto Bild uitgeroepen tot all-season fabrikant van het jaar. Vredestein heeft - dankzij het brede scala aan bandenmaten en -modellen - een perfecte vierseizoenenband voor bijna elk type auto. Met deze banden mag ook worden gereden in laden met een winterbandenplicht, zoals Duitsland en Oostenrijk.

Scherp geprijsd en gratis montage

Wij hebben de meest gangbare bandenmaten van Vredestein tijdelijk extra scherp geprijsd. Onze monteurs voeren de wissel tijdens de actieperiode geheel kosteloos uit. En wie nu vier all-season banden aanschaft, krijgt er een gratis leuke gadget bij cadeau. Het is misschien moeilijk kiezen tussen een paraplu voor winterse weersomstandigheden of een coolerbag voor tropische temperaturen, maar wat de banden betreft hoeft die keuze niet meer gemaakt te worden.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding met de Vredestein gadgets

Vredestein gadgets

Ga direct naar deze actie

Hoelang gaan vierseizoenenbanden mee?

Een vierseizoenenband gaat - afhankelijk van de rijstijl, het wegdek en de schuurbestendigheid - tussen de 25.000 en 50.000 kilometer mee. De wettelijke minimale profieldiepte van 1,6 mm geldt voor zowel voor winter-, zomer- als all-season banden. Maar ons advies is de band te vervangen voordat het zover is!

All-season banden zijn de beste banden in iedere situatie. Dus kies ook voor dat stukje extra zekerheid (én voor extra voordeel).

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan