4 februari 2021

Autobedrijf Van den Udenhout uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van het land

Autobedrijf Van den Udenhout uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van het land
Autobedrijf Van den Udenhout wint 'Best Dealer Award' van SEAT

SEAT Nederland verkiest Autobedrijf Van den Udenhout tot de beste SEAT-dealer van het jaar 2021. Het autobedrijf – met SEAT-vestigingen in Veldhoven en 's-Hertogenbosch – verdient de prestigieuze titel vanwege haar deskundigheid, de hoge klanttevredenheid en de salesprestaties.

De 'Beste Dealer Award' is donderdag door SEAT Nederland voor de eerste keer online uitgereikt. Een primeur! Tijdens een virtuele meeting vertelt Maarten Janssen, algemeen directeur van SEAT Nederland, het heuglijke nieuws aan de medewerkers van Van den Udenhout.

Klantgericht

"Zij hebben aangetoond dat ze onder alle omstandigheden dichtbij de klant kunnen staan," verklaart Janssen. "En die klantgerichtheid vertaalt zich in een hoge mate van klanttevredenheid. Samen met de positieve uitstraling van het autobedrijf én de sterke scores op het gebied van marketing, sales en aftersales leidt dat tot de eervolle titel 'Beste SEAT-dealer van het Jaar'. Van den Udenhout heeft de award dik verdiend!"

Het bericht gaat verder onder de video

Teamwork

De servicegedachte leeft bij alle medewerkers van Van den Udenhout. En volgens Berry van Hooft, manager SEAT bij Van den Udenhout, is de titel 'Beste SEAT-dealer' dan ook het resultaat van teamwork. "Zowel in de showroom, als in de werkplaats, als online zitten bij ons de juiste mensen op de juiste plaats. De missie van alle collega's bij Van den Udenhout is om de klant maximaal te ontzorgen. En door goed naar de klant te luisteren, spelen we perfect in op iedere individuele klantwens."

Gastvrij

Alle medewerkers van het autobedrijf werken vanuit die servicegedachte. "En door die eensgezindheid is er een fijne werksfeer, dat voélen klanten," vervolgt Van Hooft. Autobedrijf Van den Udenhout is dan wel onderdeel van een grote dealergroep, maar het creëert ook warm en authentiek gevoel voor de klant. "De bourgondische gastvrijheid hebben wij hoog zitten. En we zijn dan ook enorm trots dat het zich uitbetaald met deze mooie prijs!"

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

SEAT Best Dealer Award bij Van den Udenhout

De 'SEAT Best Dealer Award' gaat overigens niet voor de eerste keer naar 's-Hertogenbosch. Want voordat Autobedrijf Van den Udenhout het merk SEAT onder de vleugels nam, won SEAT Noordhoek in 's-Hertogenbosch de Award tussen 2016 en 2018 maar liefst driemaal op rij.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan