18 januari 2018

SEAT Best Dealer Award voor 3de keer op rij naar voormalig NOORDHOEK Autogroep vestigingen

SEAT Best Dealer Award voor 3de keer op rij naar voormalig NOORDHOEK Autogroep vestigingen
NOORDHOEK Autogroep sleept voor het derde jaar op rij de prijs voor best presterende dealer in de wacht

SEAT Nederland beloont ieder jaar de best presterende dealer. Dit jaar heeft NOORDHOEK Autogroep voor het derde jaar op rij de prijs in de wacht gesleept.

Door de recente overname door Van den Udenhout en Van Mossel zal de prijs naar Van den Udenhout SEAT & ŠKODA Den Bosch en Oss en Van Mossel SEAT & ŠKODA Tilburg & Waalwijk gaan. De consistente lijn in uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid, sales, aftersales en uitstraling werd beloond met deze prijs. Hans Mulder, directeur SEAT Nederland, overhandigde de prijs.

Mark Bastiaanse (rechts) neemt namens NOORDHOEK de award in ontvangst van SEAT-directeur Hans Mulder (links)

Mark Bastiaansen (links) neemt namens NOORDHOEK de award in ontvangst van SEAT-directeur Hans Mulder (rechts)

Een bekroning en een droomstart

Per 2 januari jongstleden hebben Van den Udenhout en Van Mossel de 4 SEAT en ŠKODA vestigingen van NOORDHOEK overgenomen. De vestigingen in Den Bosch en Oss behoren nu tot Van den Udenhout en de vestigingen in Tilburg en Waalwijk tot Van Mossel Automotive Groep. Dat de prijs nu - voor de derde keer op rij - toebedeeld wordt, is een bekroning op het werk van alle collega's te noemen. Voor de nieuwe eigenaren is het een ultieme bevestiging van de gemaakte keuze om alle sales- en service activiteiten over te nemen. Een echte droomstart.

Onverdeelde aandacht

Mark Bastiaansen (voormalig DGA NOORDHOEK Autogroep), Eric Berkhof (DGA Van Mossel Automotive Groep) en Kurt Verhees (DGA Van den Udenhout Groep) laten weten dat ze erg trots zijn op het team. Mark Bastiaansen: "Dat we deze onderscheiding voor de derde keer in ontvangst hebben mogen nemen is geweldig! Deze prijs is een bevestiging dat onze klanten de service en inzet van onze medewerkers uiterst tevreden hebben ervaren. Een echte teamprestatie, welke we met al onze medewerkers hebben bereikt. Klantvriendelijkheid, persoonlijk en aandacht is voor ons altijd de basis van het succes geweest en dat zal onveranderd zo blijven. We willen gewoon de klanten op de allerbeste manier van dienst zijn en we gaan dit samen met Van den Udenhout en Van Mossel zeker handhaven."

Autobedrijf Van den Udenhout

"Van den Udenhout is een informele organisatie met een sterk bourgondisch karakter. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat klanten een warm gevoel krijgen als men bij ons binnenkomt. We denken graag met onze klanten mee. Gastvrijheid met een grote G noemen we dit," aldus directeur Kurt Verhees.

 

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan