15 november 2021

Autobedrijf Van den Udenhout sponsort professioneel tennistalent Pepijn Bastiaansen

Autobedrijf Van den Udenhout sponsort professioneel tennistalent Pepijn Bastiaansen
Tennistalent Pepijn Bastiaansen in sponsortenue Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is voor het tweede jaar op rij trotse sponsor van jong tennistalent Pepijn Bastiaansen. Mede dankzij dit sponsorschap kan Pepijn deelnemen aan nationale en internationale tennistoernooien. Onlangs veroverde hij in de categorieën 'enkel' en 'herendubbel' de runner up positie tijdens de ITF Junior World Tennis Tour in Litouwen. "Mede dankzij de steun van Van den Udenhout kan ik mijn dromen waarmaken. Ik draag dan ook met trots het logo op mijn tenue", vertelt Pepijn.

Op naar de internationale top

De 16-jarige tennisser uit het Brabantse Riel timmert hard aan de weg om de internationale top te bereiken. Hij combineert zijn tenniscarrière met de Topsport Talentschool (LOOT) in Eindhoven. Deze opleiding is bedoeld voor leerlingen die in een bepaalde sport het talent en de ambitie hebben om door te groeien naar internationaal niveau. De afgelopen jaren versloeg Bastiaansen menig tegenstander op toptoernooien in onder andere België, Spanje, Griekenland en Cyprus. Zijn doel is een grandslamtoernooi spelen. “Er is nog een hele weg te gaan, maar ik doe er alles aan om de top te bereiken.”

Van den Udenhout draagt topsport al jaren een warm hart toe en is tevens trots (mobiliteits)sponsor van het Dames 1 en Heren 1 team van Hockeyclub 's-Hertogenbosch.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan