2 oktober 2020

Autobedrijf Van den Udenhout maakt speciale SEAT Ibiza 'HC Den Bosch Edition' voor Hockeyclub Den Bosch

Autobedrijf Van den Udenhout maakt speciale SEAT Ibiza 'HC Den Bosch Edition' voor Hockeyclub Den Bosch
Hockeyclub Den Bosch neemt haar nieuwe SEAT Ibiza's in ontvangst

Twaalf nieuwe SEAT Ibiza's worden vrijdagmiddag in ontvangst genomen door de hockeyers van Heren 1 en Dames 1 van Hockeyclub Den Bosch. Een nieuwe mijlpaal in het partnerschap met Autobedrijf Van den Udenhout, dat al meer dan 20 jaar mobiliteitssponsor van de club is.

Het bericht gaat verder onder de video

'HC Den Bosch Edition'

Opvallen. Dat doen ze. Die twaalf nieuwe SEAT Ibiza's. Ze zijn volledig bestickerd in een combinatie van de kleuren van de hockeyclub en van Van den Udenhout. Voorzien van de logo's van SEAT, het autobedrijf en de club. En met een knalgeel dak. SEAT Ibiza 'HC Den Bosch Edition' worden ze ook wel genoemd.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

De opvallende SEAT Ibiza 'HC Den Bosch Edition'

Bossche roots

De spelers van Heren 1 en Dames 1 van Hockeyclub Den Bosch arriveren vrijdag in volledig tenue bij 'de Huiskamer', het glazen pand precies tussen de nieuwe Volkswagen- en Audi-showroom aan de Balkweg 1 in Den Bosch. Daar liggen de roots van het autobedrijf. Want op de vertrouwde locatie - waar het autobedrijf al sinds 1978 gevestigd is - maakt het nu ruim anderhalf jaar gebruik van een splinternieuw pand dat voorzien is van alle noviteiten. Daar krijgen de spelers van dé hockeyclub uit Den Bosch dan ook de sleutels van hun nieuwe SEAT Ibiza officieel overhandigd. En ondanks de bizarre (corona)tijd, voert een opgetogen sfeer de boventoon.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Sleutels overhandigen op anderhalve meter afstand, dus corona-proof

Hartje Den Bosch

Trots gaan de Heren en Dames (de) weg (op) in hun nieuwe auto, door de stad terug naar de club. De stad waar het autobedrijf eerder experimenteerde met een innovatieve 'pop-up store' in het voormalige V&D-pand aan de Schapenmarkt. En de stad waar het autobedrijf sinds driekwart jaar weer zichtbaar is in de binnenstad met haar nieuwste concept. In de Citystore in hartje Den Bosch - een winkel vol met leuke hebbedingetjes - informeert het autobedrijf haar klanten over alle mogelijke mobiliteitsoplossingen: van (elektrische) auto's, tot e-bikes en shuttle-passen voor het openbaar vervoer en combinaties daarvan.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Autobedrijf Van den Udenhout is sponsor van Hockeyclub Den Bosch

Van den Udenhout bedankt Hockeyclub Den Bosch voor het vertrouwen en wenst de spelers van Heren 1 en Dames 1 heel veel sportief succes, rijplezier en veilige kilometers toe!

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan