Klaar voor de toekomst

Bij Volkswagen geven we vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie, duurzaamheid en comfort. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is een aantal vertrouwde Volkswagen modellen nu al compleet elektrisch. Maar we staan niet stil. We bouwen de auto’s van de toekomst: de ID. modellen. Volledig elektrisch, ontworpen met ongekende innovativiteit en oog voor design. Zo is de toekomst ineens een stuk dichterbij. 

STAP JIJ OVER NAAR ELEKTRISCH?

Naast de huidige modellen volgen er de komende jaren nog veel 100% elektrische en CO2-neutraal geproduceerde Volkswagens.

Meer info?

Klik voor meer info over elektrisch rijden, over onze Cube laadoplossingen of ons Business Center. Plan een proefrit in een elektrische auto of kom langs voor meer informatie.

Alléén dit jaar nog 8% bijtelling!

Rijd je zakelijk? Stap dan dit jaar nog in een elektrische auto en voorkom de bijtellingsstijging van 4%. Hierdoor bespaar je fors.


Of profiteer van € 4.000,- overheidssubsidie!

Ben je een kopende klant? Dan geeft de overheid (bij auto's tot € 45.000,-) een subsidie van € 4.000,-. Je dient deze wel zelf aan te vragen.

De 100% elektrische Volkswagens:

De Volkswagen e-Golf

elektrisch-egolf.jpg

Een Golf maar dan 100% elektrisch. De e-Golf herken je van buiten aan de blauwe design-accenten en LED verlichting. Een superstrak uiterlijk. Herkenbaar, comfortabel en vooral sportief. Met een actieradius tot maximaal 300 kilometer.

De volkswagen id.3

elektrisch-id3.jpg

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

De Volkswagen ID.4

elektrisch-id4.jpg

Vol trots stellen we je voor aan het nieuwste lid van de Volkswagen ID. Family. De ID.4 combineert het beste van twee werelden: de ruimte en veelzijdigheid van een SUV, met het duurzame karakter van een volledig elektrische auto. Dit maakt 'm een familieauto pur sang.

De Volkswagen e-up!

De e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer* maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg.

Lekker compact, dat is de e-up! wel. En de techniek die in de nieuwe e-up! zit ook. Voor de laadtijd hoef je het ook niet te laten: in iets meer dan 4 uur zit de accu al voor 80% vol. Snelladen tot 80% duurt maar 1 uur.

elektrisch-eup.jpg

Aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen op elektrische modellen.

 

Bekijk de acties

Voorraad

Bekijk onze huidige voorraad elektrische modellen.

 

Bekijk de voorraad

Zakelijk rijden

Het Van den Udenhout Business Center biedt de beste zakelijke oplossing voor iedereen.

 

Business center

Een CO2-neutrale toekomst!

Volkswagen staat voor één van de grootste uitdagingen in de geschiedenis van haar merk. Misschien zelfs wel in de geschiedenis van autorijden. Ze neemt de verantwoordelijkheid voor haar aandeel in de wereldwijde CO2-uitstoot. Het doel? In 2050 een volledig CO2-neutraal bedrijf zijn.

Volkswagen AG wil een toekomst waarin autorijden niet langer CO2 uitstoot. En dan niet alleen voor een select groepje, maar voor ons allemaal. Daarom ontwikkelt ze verschillende aandrijftechnologieën die beter presteren en minder verbruiken. Zodat echt iedereen op zijn of haar manier een groen steentje kan bijdragen.

Alle Volkswagen-fabrieken maken al gebruik van 100% groene stroom en door gebruik te maken van gerecyclede materialen vergroent Volkswagen de productieketen. Wist je dat de ID.auto's zelfs helemaal CO2-neutraal geproduceerd worden? Van grondstofwinning, assemblage en het gebruik van de auto tot het recyclen van de materialen.

vw-way-to-zero.jpg