FIJNER RIJDEN BEGINT MET DE FIJNER RIJDEN PAS

Als Volkswagen-, Audi-, SEAT-, Škoda- of Volkswagen Bedrijfswagen-rijder kun je rekenen op alle zorg en aandacht voor je auto. Dat garanderen wij door de kwaliteit van onze producten en goede service. Om deze service nog verder uit te breiden, bieden wij de 'Van den Udenhout Fijner Rijden Pas' aan.

De Fijner Rijden Pas biedt veel voordelen: zo repareren we gratis een lekke band, vullen we kosteloos de vloeistoffen van je auto bij, vervangen wij gratis een lampje als deze defect is of repareren wij kosteloos je ruit. Zelfs een apk-keuring en vervangend vervoer bij onderhoud vallen onder de Fijner Rijden Pas! En dat allemaal voor slechts € 5,95 per maand. Bekijk hier alle voorwaarden.

Vraag direct je pas aan via het aanvraagformulier op deze website en maak gelijk gebruik van alle voordelen!

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail of WhatsApp met ons.

WELKE VOORDELEN HEEFT DE FIJNER RIJDEN PAS?

 • gratis apk
 • gratis vervangend vervoer*
 • zomer-, winter- en vakantiecheck
 • aircocheck
 • lampjes buitenzijde vervangen
 • vloeistoffen bijvullen
 • bandenreparatie
 • wassen bij groot onderhoud
 • ruitreparatie
 • anti-diefstalborging kentekenplaat
 • 25% korting op autoverhuur

meer informatie

minder informatie

1. GRATIS APK

De Fijner Rijden Pas geeft u recht op één gratis APK-controle per jaar bij één van de Van den Udenhout vestigingen. De APK-controle is inclusief viergas- of roetmeting en afmeldkosten. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.

2. GRATIS VERVANGEND VERVOER BIJ ONDERHOUD EN REPARATIES

Met de Fijner Rijden Pas krijgt u bij Van den Udenhout gratis vervangend vervoer bij werkplaats werkzaamheden die langer dan 2 uur duren. Hierbij krijgt u gratis het kleinste model van uw merk auto mee. Wenst u een groter model, dan kunt u tegen bijbetaling en op basis van beschikbaarheid upgraden.

Vervangend vervoer is gratis gedurende de tijd van de reparatie en/of onderhoud met een maximum van 7 kalenderdagen. Brandstofkosten zijn niet inbegrepen en dienen door de klant voldaan te worden. Gedurende de gebruikstermijn zijn 110 kilometer per dag inbegrepen. Extra kilometers worden in rekening gebracht. Voor overige zaken gelden de algemene voorwaarden BOVAG verhuurbedrijven.

 

3. ZOMER- WINTER- EN VAKANTIECHECK

De zomer-, winter- en vakantiecheck worden jaarlijks georganiseerd om u in de gelegenheid te stellen uw auto voor de zomer en/of winterperiode technisch te laten inspecteren zodat uw auto is voorbereid op de zomerse warmte, winterse kou en/of mogelijke andere weersomstandigheden. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.

4. AIRCOCHECK

Met de Fijner Rijden Pas kunt u jaarlijks een controle laten uitvoeren op het aircosysteem. Bij die controle wordt er gekeken of er nog voldoende druk in het systeem zit en of deze nog voldoende koude lucht aanmaakt. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.

5. LAMPJES BUITENZIJDE VERVANGEN

Het vervangen van lampjes evenals de kosten van de lamp zijn inbegrepen met uitzondering van xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting. Het verhelpen van overige defecten aan de verlichting van uw auto zijn niet gedekt. Bij vervanging wordt gebruik gemaakt van standaard lampen.

6. VLOEISTOFFEN BIJVULLEN

Het bijvullen van motorolie, koel- en/of ruitenwisservloeistof is inbegrepen tussen onderhoudsbeurten, zulks met een maximum van 1 liter per keer. Bij verbruik van vloeistoffen als gevolg van een technisch mankement kan de Van den Udenhout vestiging eisen dat een reparatie wordt uitgevoerd alvorens het bijvullen van eerder genoemde vloeistoffen gratis aan te bieden. De kosten voor deze noodzakelijke reparatie worden niet vergoed.

7. BANDENREPARATIE

Bandenreparatie omvat het herstellen, indien technisch mogelijk, van een tubeless band door middel van plugreparatie van buitenaf. De kosten van banden, het vervangen van banden en ventielen, het balanceren van wielen en het uitlijnen van de wielen dan wel het gehele voertuig zijn niet inbegrepen.

8. WASSEN BIJ GROOT ONDERHOUD

Na iedere grote onderhoudsbeurt (uitgevoerd bij Van den Udenhout) wordt uw auto gratis gewassen door middel van een wasstraat.

9. RUITREPARATIE

Voorruitbeschadigingen als gevolg van steenslag ter grootte van maximaal een twee-euromuntstuk worden gratis door Van den Udenhout gerepareerd ongeacht of de schade wordt gedekt door de autoverzekering, zulks op voorwaarde dat u een geldige groene kaart kunt overleggen. Als tijdens het repareren van de ruitschade blijkt dat het vervangen van de complete ruit toch noodzakelijk is komt een eventueel eigen risico vanuit uw verzekeraar voor uw rekening.

10. ANTI-DIEFSTALBORGING KENTEKENPLAAT

Op vertoon van de Fijner Rijden Pas kunt u naar één van de Van den Udenhout vestiging komen en uw kentekenplaten voor en achter laten borgen tegen diefstal.

11. 25% KORTING OP AUTOVERHUUR TIJDENS WEEKENDEN EN VAKANTIES

Met de Fijner Rijden Pas heeft u een gereduceerd tarief op autoverhuur in de weekenden en vakanties. Zo kunt u in de zomer genieten van een cabrio, met het hele gezin weg in een personenbus of verhuizen met een van de bedrijfswagens. De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

*Gratis vervangend vervoer geldt bij werkzaamheden langer dan 2 arbeidsuren. Je kunt de Fijner Rijden Pas aanvragen als je eigenaar bent van een in Nederland geregistreerde Volkswagen, Audi, SEAT, Ŝkoda, of Volkswagen Bedrijfswagen. Heb jij al een Fijner Rijden Pas, maar wil je deze annuleren? Je kunt je pas hier opzeggen.