Op weg naar overmorgen met de Volkswagen ID.3 1ST.

De Volkswagen ID.3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emissievrije Volkswagens. Vanaf 2019 gaat hij in productie, maar nu krijgt u al een uniek inzicht in onze toekomstplannen. Volledig elektrisch, volledig verbonden en een grote stap richting autonoom rijden.

In 2020 start Volkswagen met het op de markt brengen van een geheel nieuwe familie elektrisch aangedreven auto’s, gebaseerd op een nieuw platform dat speciaal en uitsluitend voor elektrische auto’s is ontwikkeld. De Volkswagen ID.3 markeert daarmee de start van een nieuw tijdperk voor de auto die niet alleen elektrisch is, maar ook volledig connected en autonoom rijdend.

2019 in productie

Op de hoogte blijven van het nieuws rondom het allereerste elektrische Volkswagen I.D. model dat op de markt komt? Meld u dan aan voor onze ID.3 nieuwsbrief zodat u niets mist van de laatste ontwikkelingen rondom de ID.3 modellen. De toekomst is dichtbij, want de ID.3 wordt al in 2019 geproduceerd en zal dan ook spoedig bestelbaar worden bij Van den Udenhout.

vw-id-3.jpg

De nieuwe volkswagen ID.3

Reserveer nu de nieuwe Volkswagen ID.3 zodat u er zeker bent van een productieplaats. De ID.3 is slechts in beperkte oplage beschikbaar en zal naar verwachting in het najaar van 2020 geleverd worden als ‘First Edition’ met een actieradius van 420 km.

Reserveer nu de volkswagen ID.3 1st.

DE VW id.3
de nieuwe elektrische auto van volkswagen

Maak kennis met de nieuwe Volkswagen ID.3.

volkswagen-id-neo-vrijstaand.png

Maak nu kennis

sidebar-model-afb-375x80px-id-buzz.png

sidebar-model-afb-375x80px-id-crozz.png

sidebar-model-afb-375x80px-id-neo.png

sidebar-model-afb-375x80px-id-vizzion.png

Een nieuwe richting

Met de ID.3 slaat Volkswagen een nieuwe richting in. Dit is het eerste model van het merk dat op de markt komt met de nieuwe Modular Electric Drive Kit (MEB) als basis. De ID.3 is een compact elektromodel dat het huidige gamma met bestsellers als de Polo, Golf, Tiguan en Passat verder verbreedt. De ID.3 wordt aangedreven door een 125 kW/170 pk sterke elektromotor. Met zijn actieradius van maximaal 600 kilometer en een prijs op het niveau van de huidige Golf maakt hij het thema emissievrij rijden tot een vanzelfsprekendheid.

Autonoom rijden

De eerste ID.3 1ST legt een perfecte basis voor toekomstige modellen die autonoom kunnen rijden. U activeert de autonome modus op de ID.3 1ST door op het Volkswagen-logo op het stuur te drukken. Vervolgens verdwijnt het stuur in het dashboard en heeft u uw handen vrij.

Altijd persoonlijk

Dankzij User ID. kunt u uw auto instellen zoals u dat wilt. De stand van uw stoel bijvoorbeeld, of instellingen van de radio en uw persoonlijke contacten. Alles staat opgeslagen in uw User ID., zodat uw altijd een persoonlijke ervaring hebt op het moment dat u instapt en wegrijdt.

Uw smartphone als digitale sleutel

Open de ID.3 1ST met het apparaat dat u altijd op zak heeft: uw smartphone. Hiermee ontgrendelt u niet alleen de deuren, maar start u zelfs de auto. Bovendien koppelt uw telefoon altijd direct uw User ID.-instellingen met uw auto.

Eigen design

Met de ID.3 1ST laat Volkswagen ook zijn nieuwe designtaal voor elektrisch aangedreven compacte auto’s zien. In het interieur past het merk voor het eerst het zogenaamde Open Space concept toe. De ID.3 1ST is iets korter dan een Golf, maar hij heeft het ruimteaanbod van een Passat. Dit komt door de opzet van het platform met een elektromotor op de achteras en een hoogvoltagebatterij die in de wagenvloer is verwerkt. Ook slaat de ID.3 1ST een brug naar het jaar 2025: als eerste studiemodel van Volkswagen kan hij volledig autonoom rijden. De autonome modus is te activeren door het VW-logo op het stuur aan te raken. Daarop verdwijnt het stuur in het dashboard. Dit zorgt voor een compleet nieuwe beleving van ruimte.

Techniek van de toekomst

Gebouwd op het MEB platform

De ID. NEO is net als de andere ID. modellen gebouwd op het revolutionaire Modular Electric Drive Kit. Met dit onderstel zitten de accu's geplaatst in de vloer van de auto. Deze accu's zijn extra plat gemaakt. Zo blijft er voldoende bagage- en beenruimte over, zonder dat de actieradius eronder lijdt.

225 kW met twee motoren

De kracht van de auto wordt opgewekt door twee elektromotoren, die zijn bevestigd op de voor- en achteras. De voorste motor levert 75 kW en de motor op de achteras levert 150 kW. De motoren zijn gekoppeld aan een 111 kWh batterij. De topsnelheid van de ID. NEO is begrensd op 180 km/h.

Modellen van de toekomst

Benieuwd naar de innovatieve, 100% elektrische Volkswagens? Ontmoet de ID. Family.

Volkswagen ID Neo

ID. ID.3 1ST

Compleet, compact, comfortabel. De ID. hatchback verwelkomen we in 2020 als eerste model van de nieuwe generatie.

ID. BUZZ

De Volkswagen klassieker heruitgevonden. Het herkenbare design en de vele rijfuncties maken de ID. BUZZ een elektrisch icoon.

ID. CROZZ

Een sportieve SUV met vierwielaandrijving, steminteractie en een Augmented Reality head-up display. Dat is de ID. CROZZ.

Volkswagen ID Vizzion

ID. VIZZION

Het topmodel van de nieuwe elektrische modellen. De ID. VIZZION reageert op de commando's die jij met je stem en gebaren geeft.

Reserveer direct. Be the first

reserveer de volkswagen ID.3 1ST

Reserveer nu de nieuwe Volkswagen ID. zodat u er zeker bent van een productieplaats.

reserveringsafbeelding.jpg

RESERVEER DE NIEUWE VOLKSWAGEN ID.3 1ST

Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.