Elektrisch rijden met een SEAT!

Kies voor de 100% elektrische MIi electric of ga voor een hybride auto

SEAT bouwt hard aan de toekomst. Een toekomst die goed (en groen!) is voor iedereen. Stap - met ongekend voordeel - in een elektrische SEAT . Of kies voor het beste van twee werelden, met een plug-in hybride auto.

Wij hebben een ruime keuze elektrische en hybride SEAT'S

 

100% elektrisch

seat-mii-electric.jpg

SEAT MII ELECTRC

Actieradius tot: 260 km*

Vanaf: € 21.900,-

Nu met € 1.500,- voordeel


Private Lease vanaf: € 334,- p/m*

(o.b.v. 48 mnd/10.000 km/j)

 

Netto bijtelling vanaf € 83,- per maand

(o.b.v. 12% bijtelling in 2021 op de Mii electric)

 

Zakelijke lease p/m

VDU-tarief v.a.: € 329,- p/m*

(o.b.v. 60 mnd/10.000 km/j)

   

Bekijk alle Mii acties

Bekijk de Mii voorraad

Plug-in hybride

seat-leon.jpg

SEAT LEON (SpORTSTOURER) 

Actieradius tot: 63 km*

Vanaf: € 37.750,-

Business Intense voordeel


Netto bijtelling

vanaf € 250,- per maand

 

NIEUW: 1.0 E TSI

1.0 eTSI (81 kW/110 pk): vanaf € 32.800,- p/m

 

Business Intense voordeel Leon 5D 1.0 eTSI

Verlaging Style (Business Intense) - € 1.700,-

Verlaging FR (Business Intense) - € 350,-

 

Bekijk alle Leon acties

Bekijk de Leon voorraad

Plug-in hybride

seat-tarraco.jpg

SEAT Tarraco

Actieradius tot: 48 km*

Vanaf: € 43.990,-

Business Intense voordeel


 Netto bijtelling

vanaf € 293,- per maand

 

Business Intense voordeel Tarraco PHEV

Verlaging Xcellence (Business Intense) - € 2.850,-

Verlaging FR (Business Intense) - € 2.930,-

 

 

 

 

Bekijk alle Tarraco acties

Elektrisch rijden
Duurzaam en klaar voor de toekomst

 

leon-fr-magnetic-tech-phev-5d-19-hq.jpg

Voordelen elektrisch rijden:

Minder onderhoud

Opvallend door stilte

Standaard rijden in een automaat

Meer ruimte door compacte techniek

Beter voor het milieu

Aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen op elektrische modellen.

 

Bekijk de acties

Voorraad

Bekijk onze huidige voorraad elektrische modellen. 

 

Bekijk de voorraad

Zakelijk rijden

Van den Udenhout Lease biedt de beste zakelijke oplossing voor iedereen.

 

Van den Udenhout Lease

Laadoplossingen van eigen fabricaat, de Cube:

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met F1RST, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van F1RST bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van F1RST heb je de keuze uit twee soorten Cubes.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

 

laadconnectors.png

GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar uw keuze.

 

Hoe werkt het?

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Beschikbaarheid in overleg en zo lang de voorraad strekt. Hiervoor geldt op=op. Vraag naar de voorwaarden. De € 2.000,- overheidssubsidie dient zelf aangevraagd te worden.

Zakelijke lease: (F.O.L.) leaseprijs alleen van toepassing via Van den Udenhout Lease. Voorbeeldberekening gebaseerd op  60 mnd & 10.000 km/jaar. Bedragen zijn excl. btw.* Financial lease is o.b.v 2,99% rente en een aanbetaling van € 11.904,- en slottermijn van € 22.020,- o.b.v. 36 maanden.

Private lease:Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot aangegeven op de specifieke actiepagina, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Actieradius: Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het trekgewicht verschilt per accuversie en motorisering. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.