DE NIEUWE AUDI A3 SPORTBACK. FOCUS OP SPORTIVITEIT

Nu te bestellen & beschikbaar voor testritten!

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

De nieuwe Audi A3 Sportback heeft een sportief design, is volledig gedigitaliseerd en heeft een efficiënte en krachtige motor. Door zijn slimme assistentiesystemen wordt er veel bijgedragen aan veiligheid en comfort op hoog niveau. De Audi A3 Sportback schittert met zijn strakke lijnen en slimme technologieën en straalt zelfverzekerdheid en sportiviteit uit. Precies zoals je verwacht van een Audi.

De nieuwe Audi A3 is nu te bestellen bij Van den Udenhout.

Plan direct uw testrit

  • Sportief design
  • Slimme assistentiesystemen
  • Digitale informatiebronnen
  • Matrix led-koplampen

EXTERIEUR

De nieuwe Audi A3 Sportback oogt sportief dankzij de welvingen in de spatborden, wielen die ver uit elkaar staan en een doorlopende lijn bovenaan de flank. Aan de voorkant zit de kenmerkende Audi singleframe-grille, voorzien van een rooster met honingraatstructuur.

Onze showrooms zijn weer geopend op afspraak voor verkoop-activiteiten!

De nieuwe Audi A3 Sportback schittert met zijn cleane lijnen en slimme technologieën zoals de Audi connect-dataverbinding.

AUDI DRIVE SELECT

Rijden is genieten in de nieuwe Audi A3 Sportback. Met zijn progressief werkende besturing en de mogelijkheid om via Audi drive select het rijkarakter aan te passen, is hij geschikt voor elke route. Met Audi drive select laat u de auto de nadruk leggen op comfortabel, sportief of extra zuinig rijden. U kunt het denkwerk ook aan de A3 Sportback zelf overlaten of via het Audi drive select-menu een eigen mix van settings bepalen.

Vanaf het 10,1-inch grote MMI-touchscreen swipet, scrollt en klikt u soepel en snel naar allerlei functies. Vink de opties ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head up-display aan en de Audi A3 Sportback voorziet u van nog meer informatie

Digitale informatiebronnen

Vanaf het 10,1-inch grote MMI-touchscreen swipet, scrollt en klikt u soepel en snel naar allerlei functies. Vink de opties ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head up-display aan en de Audi A3 Sportback voorziet u van nog meer informatie. Ook aan de oren hebben we gedacht, in de vorm van zes luidsprekers, het Audi sound system of het Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-sound.

De nieuwe Audi A3 Sportback is voorzien van de modernste communicatietechnieken. Zo koppelt u uw telefoon via bluetooth aan het infotainmentsysteem van de auto, wordt het toestel draadloos opgeladen in de Audi phone box en gebruikt u Apple CarPlay via de Audi smartphone interface. Het volledig geïntegreerde MMI navigatie plus-navigatiesysteem toont dankzij een mobiele dataverbinding Google Earth-kaarten. Met onboard wifi kunnen ook apparaten zonder simkaart online, bijvoorbeeld de tablets van meereizende kinderen.

De stevige stoelen zijn comfortabeler, omdat ze tijdens langere ritten vermoeidheid tegengaan. Een ergonomische zithouding die de rug minder belast.

Interieur

Het interieur heeft een sportieve uitstraling, zeker in combinatie met de S line-uitrusting. Hieronder ziet u een in hoogglans zwart afgewerkt dashboard. Het scherm en de knoppen in de middenconsole zijn licht naar de bestuurder gedraaid, voor extra gebruiks- en bedieningsgemak. Let ook op de elektronisch werkende pook voor de S tronic-automaat.

Personalisatie

Met de juiste accessoires past het altijd in of op uw auto. Zo is er de originele Audi-dakkoffer in een strak design dat zeer goed bij de A3 Sportback past. 

Of fraaie sportieve wielen. Deze lichtmetalen velgen (model 5-V-spaak Acumen) zijn zwart met quartzgrijs en signaalrode accenten.

Fraaie sportieve wielen op de A3 sportback. Deze lichtmetalen velgen (model 5-V-spaak Acumen) zijn zwart met quartzgrijs en signaalrode accenten.

Rijklaar v.a.
€ 35.050,-
Private lease v.a.
€ 399,- p.m.
Verzekeren v.a.
Financieren v.a.
Zakelijke lease v.a.
€ 471,- p.m.

 

4-jaar-garantie.png

configurator.gif

STEL HIER UW AUTO SAMEN!

U kunt uw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

De A3 Sportback is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo is er altijd een perfecte A3 Sportback!

  • A3 Sportback Pro Line 
  • A3 Sportback Business edition
  • A3 Sportback S edition
  • A3 Sportback edition one 

AUDI acties

Bij Van den Udenhout profiteert u doorlopend van scherpe acties op nieuwe en gebruikte Audi's. Met onze ruime voorraad aantrekkelijke auto's kunt u snel beschikken over uw nieuwe Audi.


Bekijk alle AUDI acties >

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

U wilt graag meer weten over deze Audi A3 Sportback van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Oss.