DE NIEUWE AUDI A3 LIMOUSINE. NATURAL BEAUTY

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

De nieuwe Audi A3 Limousine maakt indruk met zijn stijlvolle en sportieve exterieur en het hoogwaardige, op de bestuurder gerichte interieur.

Ter gelegenheid van de introductie is er de speciale ‘edition one’-uitvoering.

  • Sportief design
  • Slimme assistentiesystemen
  • Digitale informatiebronnen
  • Matrix led-koplampen

Onze showrooms zijn weer geopend op afspraak voor verkoop-activiteiten!

Een sterke eerste indruk

De nieuwe, brede Audi singleframe-grille met markant honingraatpatroon valt meteen op. De doorlopende carrosserielijn bovenaan de flanken benadrukt subtiel de lengte van de nieuwe Audi A3 Limousine. De ver uit elkaar geplaatste wielen visualiseren daadkracht en sportiviteit.

A202507_medium.jpg

moderne bediening en infotainment

Alle functies in de nieuwe Audi A3 Limousine zijn snel te vinden en trefzeker te bedienen. Een mooi voorbeeld daarvan is MMI navigatie plus met MMI touch. Het uitgebreide digitale dashboard ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head-up display leveren feilloos alle informatie die u als bestuurder wilt zien. Voor puur luistergenot is er het Bang & Olufsen Premium sound system met 3D-sound.

Vanaf het 10,1-inch grote MMI-touchscreen swipet, scrollt en klikt u soepel en snel naar allerlei functies. Vink de opties ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head up-display aan en de Audi A3 Sportback voorziet u van nog meer informatie

EEN interieur volgens uw eigen smaak

Binnenin de nieuwe Audi A3 Limousine draait het om de bestuurder. Bediening en weergave zijn volledig gedigitaliseerd. De contourverlichting en het ambient light zijn in dertig tinten instelbaar; de sportstoelen zitten uitmuntend. Alles oogt strak en modern, met als opvallend detail de kleine hendel van de S tronic-automaat. Het MMI-touchscreen in het midden van het nieuwe dashboard is afgewerkt met zwarte hoogglans vlakken.

A202499_medium.jpg

matrix-ledkoplampen

De nieuwe Audi A3 Limousine heeft altijd full-ledkoplampen. De topversie daarvan zijn de matrix-ledkoplampen, die razendsnel reageren op tegemoetkomend verkeer en vooruitrijdende voertuigen en daardoor uw medeweggebruikers niet verblinden, terwijl u over optimaal licht beschikt. Aardig om te zien is de lichtanimatie bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto.

HELEMAAL VAN U

De standaarduitrusting is rijk, de opties zijn aantrekkelijk en de accessoires maken hem helemaal van u. Stel dat u kleine kinderen heeft. Die kunnen veilig en comfortabel meereizen in het Dualfix I-SIZE zitje van Audi Originele Accessoires. Dit kinderstoeltje kan 360 graden draaien, wat heel fijn is als u uw kind de gordeltjes omdoet of uit de auto wilt tillen. Kijk voor alle accessoires, niet alleen voor kinderen maar ook voor grote mensen, in de Audi webshop.

730x730-audi-a3-limousine-aoz.jpg

Rijklaar v.a.
€ 35.890,-
Private lease v.a.
€ 434,- p.m.
Verzekeren v.a.
Financieren v.a.
Zakelijke lease v.a.

 

4-jaar-garantie.png

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

U wilt graag meer weten over deze Audi A3 Limousine van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Oss.