AUTOBEDRIJF VAN DEN UDENHOUT BEKROOND TOT AUDI DEALER VAN HET JAAR 2023

Op donderdag 9 maart streden vijf Audi Excellent dealers om de titel Audi Dealer van het Jaar 2023. Dat gebeurde in Studio 21, te Hilversum, onder leiding van Humberto Tan. De geselecteerde dealers hielden een pitch voor de kritische dragons, bestaande uit Jort Kelder, Fanja Pon, Ferry Enders, Fabienne Chapot en Soenil Bahadoer. Autobedrijf Van den Udenhout ontving de hoogst mogelijke erkenning en werd bekroond tot Audi Dealer van het Jaar 2023.

 

GASTVRIJHEID  

“We zijn een bourgondisch Brabants bedrijf. We leggen onze klanten graag in de watten en zorgen ervoor dat zij zich bij ons thuis voelen. In onze ‘Huiskamer’ komen gastvrijheid en hospitality samen. De barista schenkt de lekkerste koffie en bereid gratis een vers ontbijt”, aldus marketing directeur Kirsten van Eupen.  

INNOVATIE EN ONTZORGING 

“In onze Customer Private Lounges komt een Audi al bij het samenstellen tot leven. De klant ziet de auto op ware grootte, creëert samen met onze verkoopadviseur een next level Audi, ziet de juiste kleur, voelt de bekleding en hoort het geluid van de motor”, vertelt vestigingsmanager Didier Müller. “Bij onze Drop & Drive buitenkluizen kan de klant 24/7 terecht voor het brengen en ophalen van de auto voor onderhoud. Zo ontzorgen we”, voegt hij toe.  

TEAMPRESTATIE  

Voor de verkiezing van Audi Dealer van het Jaar worden dealers het gehele jaar door beoordeeld op diverse onderdelen, waaronder marketing, sales en service. Het behalen van deze titel is daarom een echte teamprestatie, waar Van den Udenhout ontzettend trots op is. 

Van den Udenhout uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2023

Om de premium kwaliteit te borgen én verbeteren worden Audi-dealers het hele jaar beoordeeld op verschillende onderdelen op gebied van sales en service, met als belangrijkste pijler klanttevredenheid. Van den Udenhout heeft op basis van de overall-score de titel Audi Excellent Dealer 2023 gewonnen. Het autobedrijf behoort hiermee tot de beste Audi-dealers van Nederland.

excellent-dealer.jpg

“We doen iedere dag ons uiterste best om onze (potentiële) klanten de best mogelijke beleving en service te bieden. Hier werken onze medewerkers hard voor. Dat gebeurt niet alleen in de showrooms en werkplaatsen, maar ook bij bijvoorbeeld adminstratie, marketing en de andere afdelingen. We zijn er erg trots op dat we uitgeroepen zijn tot Audi Excellent Dealer 2023, dat is een mooie erkenning voor ons allemaal”, aldus commercieel directeur Mark Bastiaansen.

Vanuit alle  vestigingen werken de teams dagelijks aan de ultieme klantbeleving. Denk hierbij aan een afspraak op maat, een verzorgd ontbijt terwijl je wacht óf de direct aanname waarbij de klant zelf mee kan kijken met een monteur. Ervaar het in de Van den Udenhout Audi showrooms aan de Balkweg 1 in Den Bosch of aan de Wekkerstraat 43 in Eindhoven.

Wij zijn enorm trots om van zowel de klanten als van Audi Nederland deze bijzondere waardering te krijgen.