De Audi A3 cabriolet. Een prachtige auto. Verkrijgbaar bij Van den Udenhout.

AUDI A3 cabriolet

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

Sportief, veelzijdig en elegant – met zijn vloeiende lijnen en het volledig automatische stoffen dak valt de Audi A3 Cabriolet direct in de smaak. Ook technisch is deze open vierzitter een absolute topper, dankzij de consequent doorgevoerde gewichtsverlaging, efficiënte motoren en adequate assistentiesystemen.

 

  • Dynamisch totaalbeeld
  • Volledig automatische stoffen kap
  • Open vierzitter
  • Audi virtual cockpit

Meer informatie

Minder informatie

AUDI A3 CABRIOLET: TIJDLOOS EN STRAK DESIGN

Elk ontwerpdetail van de Audi A3 Cabriolet is scherp en expressief. De voorkant oogt vastberaden. De singleframe-grille met afgeschuinde bovenste hoeken is steengrijs gespoten en er zit dieptewerking in de grillelamellen en Audi-ringen. Een smalle chromen omlijsting loopt langs de grille-omtrek. De wigvormige koplampen met golvende onderkant zijn slank getekend. Binnenin zitten verchroomde “wings”.

STIL EN VOLAUTOMATISCH

De Audi A3 Cabriolet heeft een lichte stoffen kap. Deze werkt elektrohydraulisch. Openen en sluiten kan ook onder het rijden met een snelheid tot 50 km/h. In geopende toestand is de kap in een variabele kuip opgeborgen. Als alternatief voor het standaard dak is er de akoestische variant met dikkere isolatielaag. Daardoor wordt het toch al lage geruisniveau binnenin nog verder verlaagd. Een windscherm is standaard in de Ambiente; hoofdruimteverwarming is optioneel in elke uitvoering. In het onverhoopte geval van een koprol beschermen actieve rolbeugels de inzittenden.

SPORTIEF EN DYNAMISCH

Ook qua aandrijflijn volgt de Audi A3 Cabriolet de laatste stand der techniek. De 1.5 TFSI-motor* werkt samen met een handbak met zes versnellingen of met een 7-traps S tronic. Deze bliksemsnel schakelende automaat met dubbele koppeling kent in combinatie met de optionele rijstanden van Audi drive select een verbruiksverlagende vrijloopfunctie. Het sportieve karakter van de open vierzitter is grotendeels te danken aan de gunstige gewichtsverdeling over voor- en achteras. Het is een van de pluspunten van het modulaire MQB-platform waarop de Audi A3 Cabriolet is gebaseerd.

* Gemiddeld brandstofverbruik* 5,7–5,1 l/100 km; gemiddelde CO2-emissie* 129–117 g/km.

COMFORTABEL EN INNOVATIEF

Het hoogtepunt in het interieur van de Audi A3 Cabriolet is de Audi virtual cockpit. Het naar wens verwarmbare driespaaks stuurwiel en de optioneel voor de bestuurdersstoel leverbare massagefunctie zorgen voor extra rijcomfort. De diverse uitvoeringen laten de keuze aan u hoe uw auto wordt aangekleed. Zo is er bijvoorbeeld het S line sportpakket, voor een dynamische uitstraling.


VOORBEELDBEREKENING: A3 Cabriolet

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 30.799,- € 458,- € 37.021,- 7,99% € 20.533,- 36 maanden € 41.065,- € 10.266,-


Rijklaar v.a.
€ 43.170,-
Private lease v.a.
€ 627,- p.m.
Verzekeren v.a.
€ 37,- p.m.
Financieren v.a.
€ 458,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 554,- p.m.

 

4-jaar-garantie.png

De Audi A3 cabrio staat klaar voor een proefrit bij Van den Udenhout

configurator.gif

STEL HIER UW AUTO SAMEN!

U kunt uw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

De A3 Cabriolet is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo is er altijd een perfecte A3 Cabriolet!

  • A3 Cabriolet
  • A3 Cabriolet design 
  • A3 Cabriolet sport 
  • A3 Cabrio edition 
  • A3 Cabriolet S line edition 

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-brochure-wit.png
ACCESSOIRES

knop-brochure-wit.png
LICHTMETALEN WIELEN

U wilt graag meer weten over deze Audi A3 Cabriolet van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Oss.