De Audi A1 citycarver is een cross-over met veel pluspunten. Hij is sterk, sportief, inspirerend en modern

audi A1 citycarver

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

De Audi A1 citycarver is een cross-over met veel pluspunten. Hij is sterk, sportief, inspirerend en modern. Zijn unieke design geeft hem een eigen uitstraling en omdat hij in hoge mate is te personaliseren, kan iedereen er zijn eigen touch aan geven. Bovendien is de Audi A1 citycarver bijzonder wendbaar in het verkeer en biedt hij veel rijplezier.

  • Expressieve trendsetter
  • Robuuste uitstraling
  • Praktisch in het gebruik
  • Digitaal dashboard

De Audi A1 citycarver is een expressieve trendsetter

Meer informatie

Minder informatie

De audi a1 citycarver heeft een robuuste uitstraling

Het expressieve design van de Audi A1 citycarver zorgt voor een robuuste uitstraling. Opvallende details zijn de luchtinlaten onder de motorkap en de aankleding met stevige kunststof van wielkastranden en dorpels. Aan de voorkant springt natuurlijk ook de grote octagonale singleframe-grille in het oog, aangekleed met een driedimensionaal rooster met matzwart gespoten honingraatpatroon. De korte overhangen vóór en achter, brede spatborden en optioneel tot 18 inch grote wielen maken van de Audi A1 citycarver een krachtige en sportieve auto. De in rvs-kleur gespoten bodembescherming verwijst naar zijn offroad-competentie.

De korte overhangen vóór en achter, brede spatborden en optioneel tot 18 inch grote wielen maken van de Audi A1 citycarver een krachtige en sportieve auto.

Veel comfort en praktisch in het gebruik

Ten opzichte van de Audi A1 Sportback heeft de Audi A1 citycarver meer bodemspeling, wat resulteert in een hogere auto en een hogere zitpositie. Voor een relatief compacte auto heeft de kofferbak met een inhoud van 335 liter een behoorlijk formaat. Met neergeklapte achterbankrugleuningen groeit dat volume zelfs tot 1.090 liter. Ideaal om met twee personen en reisbagage op vakantie te gaan. Voor nog meer opbergruimte zijn er de slimme extra’s die we onder het label van Audi Originele Accessoires aanbieden, zoals dakkoffers in diverse maten.

Rijklaar v.a.
€ 29.670,-
Private lease v.a.
€ 409,- p.m
Zakelijke lease v.a.
Verzekeren v.a.
Financieren v.a.

4-jaar-garantie.png

configurator.gif

STEL HIER UW AUTO SAMEN!

U kunt uw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

De A1 citycarver is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo is er altijd een perfecte A1 citycarver!

  • A1 citycarver epic

AUDI acties

Bij Van den Udenhout profiteert u doorlopend van scherpe acties op nieuwe en gebruikte Audi's. Met onze ruime voorraad aantrekkelijke auto's kunt u snel beschikken over uw nieuwe Audi.


Bekijk alle AUDI acties >

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

U wilt graag meer weten over deze Audi A1 citycarver van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Oss.