Een zomer lang genieten met jouw Škoda

Is jouw Škoda al klaar voor de zomer? Voor maar € 30 controleren we je Škoda op 20 essentiële
punten en vullen we direct alle belangrijke vloeistoffen voor je bij. Zo voorkom je vervelende
verrassingen en kun je onbezorgd van de zomer genieten

Let op: ben je van plan om deze zomer op vakantie te gaan, dan is het slim om nu al een afspraak in te plannen. Zo voorkom je last-minute stress en kun je met een gerust hart op reis gaan.

Skoda-aircoservice-01.jpg


Haal alles uit jouw airco en geniet van schone, frisse lucht. Met vakkundige service voorkom je dat kleine storingen dure reparaties worden. 


Maak een afspraak

Skoda-bandenwissel-01.jpg


Rijd je nog op winterbanden? Laat ze voordelig wisselen en geniet van méér grip en rijcomfort, kortere remweg, lager verbruik en minder slijtage.


Bekijk meer

Skoda-accessoires-01.jpg


Nog meer ruimte, gemak en praktisch comfort deze zomer? Profiteer van flink wat korting op o.a. dakdragers, fietsendragers en zonwering.


Bekijk accessoires

Skoda-onderhoud-01.jpg

Onderhoud of schadeherstel
aan jouw Škoda

Zorgeloos autorijden in jouw Škoda is het fijnste wat er is. Wanneer je ervoor kiest om jouw Škoda bij ons te onderhouden, dan ben je verzekerd van de beste service, hoge kwaliteit onderdelen en een scherpe prijs. En hier bovenop doet Škoda 4 jaar garantie op alle reparaties! 

onderhoud inplannen

Dealerglass.jpg

Glasheldere ruitenservice via Dealerglass

Een sterretje in je ruit komt nooit goed uit. Daarom kun je jouw ruit (via Dealerglass) bij Van den Udenhout altijd laten herstellen. Zo ben je verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel volgens fabrieksvoorschriften en met originele onderdelen.

  • Snel klaar
  • 24-uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
  • Wij regelen alles met je verzekeraar of leasemaatschapij

Plan je afspraak

 

Skoda-economyservice-02.jpg

Is jouw Škoda 5 jaar of ouder?
Maak dan gebruik van Economy Service

Ontvang 15% korting op onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten met Economy Service. Vervang bijvoorbeeld voordelig je distributieriem of remmen. Uitgevoerd door speciaal opgeleide monteurs met fabrieksgoedgekeurd gereedschap en originele onderdelen voor optimale kwaliteit en veiligheid.

De extra voordelen van Economy Service:
• 4 jaar garantie op reparaties
• Altijd gratis pechhulp in Europa
• Fabriek voorgeschreven gereedschap en originele onderdelen

afspraak inplannen

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

De aanbiedingen gelden t/m augustus 2024. *Voor auto’s vanaf modeljaar 2017 geldt dat de kosten voor aircoservice € 189,- bedragen. Škoda Economy Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle Škoda's van 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Škoda Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.