STAP JIJ BINNENKORT IN de enyaq iv?

De Škoda Enyaq iV is de ideale auto voor een weekend weg met jouw Zaterdagfamilie. Met een actieradius tot 537 km* rijd je gemakkelijk naar de Ardennen en weer terug.

Profiteer nu van lage bijtelling en directe beschikbaarheid! 

 Dit model is ook verkrijgbaar als sportieve coupé: ontdek de Enyaq coupé iV.

bekijk de voorraad

iV60trim.png

Koop of lease de Enyaq iV:

Koop vanaf € 48.990,-


Zakelijke lease

Netto bijtelling vanaf € 226,- p/m

Nu met 16% bijtelling*


Private lease vanaf: € 649,- p/m*

o.b.v. 60 maanden

 Bespaar fors op brandstof!

 

  Thuisladen Benzinepomp Verschil
Verbruik 22kWh/100km 6,6L/100km  
Kilometers 10.000 10.000  
Aantal eenheden 2.200 kW 660 L  
Prijs per eenheid € 0,23 € 2,00  
Totale kosten € 506,- € 1.320,- - € 814,-
Kosten p/m

€ 42,-

€ 110,- - € 68,-

enyaq-1.gif

header-actie-groot-zakelijk.jpg

zakelijk LEASEN BIJ VAN DEN UDENHOUT

Van den Udenhout Lease biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

 

Meer informatie over Van den Udenhout lease

Enyaq-5-zakelijk.jpg

private lease bij van den udenhout

De Škoda Enyaq iV is uitermate geschikt voor private lease. We bieden een enorm scherp actietarief aan, samen met de overheidssubsidie op elektrische modellen stap je hierdoor ongekend voordelig in.

Private lease staat voor gemak. Je betaalt zelf alleen nog je energiekosten. Onder andere onderhoud, afschrijving, verzekering, wegenbelasting, schadeherstel en banden zijn inbegrepen bij je abonnementskosten! Dat alles ook nog onder betrouwbare 'keurmerk private lease'.

 

meer info over private lease

 

Standaard al zeer rijk uitgerust...

Actieradius Enyaq 60 tot 390 km, Enyaq 80 tot 537 km

Mogelijkheid tot snelladen: Enyaq 60 | snelladen: 42 min. AC laden: 6.45 min. 

Enyaq 80 | snelladen: 38 min. AC laden: 7.30 min.

Beschikbaar met diverse optiepakketten

8 jaar garantie op de accu

Tot 6 jaar onderhoud inclusief

2 jaar garantie op de hele auto

Slimme assistenten

 

ŠKODA ZATERDAGHULP FAMILIES

Zaterdagfamilies kunnen wel een Škoda gebruiken

Zij op wie je altijd kunt rekenen. Met wie je lief en leed deelt. En voor wie je alles over hebt.

Verbonden door die ene dag. En ook al zie je elkaar alleen op zaterdag, het voelt als familie.

Dat is het mooie van Zaterdagfamilies. En wij staan voor jullie klaar.

 

 

Deze actie is geldig t/m mei 2023 of zolang de voorraad strekt.

* Informeer naar de voorwaarden. De bijtelling is 16% in 2023. Dat geldt tot een drempelbedrag van € 30.000 (de aanschafprijs van de auto). Voor het bedrag daarboven geldt de reguliere 22% bijtelling. Fouten voorbehouden. Beschikbaarheid in overleg en zo lang de voorraad strekt.  (F.O.L.) leaseprijs alleen van toepassing via Van den Udenhout Lease. Voorbeeldberekening gebaseerd op 60 mnd & 10.000 km/jaar. Bedragen zijn excl. btw.

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Het tegoed voor 10.000 km gratis laden wordt uitgekeerd in de vorm van een cashback van € 500 incl. BTW. Dit bedrag is op basis van het huidige gemiddelde thuislaadtarief van € 0,23 per kWh.

*De Private Lease actieprijs geldt voor de Škoda Enyaq iV 60 en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Škoda Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease exclusief EV-subsidie van € 70 p/m over 4 jaar (€ 3.350 totaal) bij een netto catalogusprijs van niet meer dan € 45.000, inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. 

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het trekgewicht van de Enyaq iV verschilt per accuversie en motorisering. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.