DE ŠKODA CITIGOᵉ iV | 100% elektrisch

STAP VANAF € 286,- p/m*  IN een elektrische citigo uit voorraad inclusief € 2.000,- SUBSIDIE!

Profiteer nu van extra scherp private lease tarief op de CITIGOe iV uit voorraad. Private lease alléén nu voor het unieke tarief vanaf € 319,- p/m, vraag de overheidssubsidie aan en stap daardoor zelfs in voor maar € 286,- p/m!*  Of ontvang € 1.000,- voorraadvoordeel + € 2.000,- overheidssubsidie bij aankoop van deze 100% elektrische ŠKODA. Wij hebben - exclusief bij Van den Udenhout - een aantal extra ŠKODA de CITIGOe iV modellen kunnen inkopen met de lage 2020 bijtelling van 8%! Hierdoor hebben wij nog een select aantal beschikbaar voor jou! Wees er wel snel bij, want deze unieke kans is zeer beperkt beschikbaar. Profiteer op de laatste voorraad nog van slechts 8% bijtelling.

Onze showrooms zijn open op afspraak. Maak direct een afspraak voor een verkoopgesprek. Online kun je ook nog steeds terecht voor bijvoorbeeld een offertetaxatievideocall of het kopen van een auto!

 

Bekijk de voorraad      Vraag offerte aan     proefrit (aan huis) 

DE ŠKODA CITIGOᵉ IV

Kies voor onze laatste voorraad en profiteer van scherp Private Lease tarief. Stap binnen 1 week in je nieuwe CITIGOe iV!

Stap in vanaf € 286,- p/m*

OF

Ontvang € 1.000,- voorraadvoordeel
+
€ 2.000,- overheidssubsidie

Stap, inclusief overheidssubsidie, in vanaf € 286,- p/m* 

OF

€ 1.000,- voorraadvoordeel + € 2.000,- overheidssubsidie

 

De 100% elektrische Citigo nu direct uit voorraad leverbaar! 

 

Welke CITIGOᵉ IV kies jij?

 

citigoe-iv-ambition-trimline.png

CITIGOᵉ IV AMBITION

Vanaf € 23.290,-
€ 1.000,- voorraadvoordeel
                         
+
€ 2.000,- overheidssubsidie*


Private Lease:

Normaal: € 409,- p/m

Landelijk actietarief: € 319,- p/m

Van den Udenhout actietarief: € 286,- p/m*

Voordeel o.b.v. 48 maanden: € 5.904,-

(Het private lease bedrag is incl. de overheidssubsidie. De € 2.000,- overheidssubsidie dient zelf aangevraagd te worden.)


Netto bijtelling vanaf € 55,- per maand

(Dit is o.b.v. 8% bijtelling op de CITIGOe iV)


 Standaard op de CITIGOᵉ IV Ambition

 • Bandenspanningscontrolesysteem
 • Bluetooth telefoonvoorbereiding
 • Climate control
 • Grille in carroseriekleur
 • Grille in carroseriekleur
 • Grille in carroseriekleur
 • Laadaansluitpunt voor wisselstroom en voor snellaadstation (CCS) met gelijkstroom (combostekker)
 • Laadkabel (mode 3 voor laadpaal)
 • LED dagrijdverlichting
 • Smartphone integratie met Move & Fun App inclusief telefoonhouder

citigoe-iv-style-trimline.png

CITIGOᵉ IV STYLE

Vanaf € 24.540,-
€ 1.000,- voorraadvoordeel
                         +
€ 2.000,- overheidssubsidie*


Private Lease:

Normaal: € 429,- p/m

Landelijk actietarief: € 339,- p/m

Van den Udenhout actietarief: € 309,- p/m*

Voordeel o.b.v. 48 maanden: € 5.760,-

(Het private lease bedrag is incl. de overheidssubsidie. De € 2.000,- overheidssubsidie dient zelf aangevraagd te worden.)


Netto bijtelling vanaf € 55,- per maand

(Dit is o.b.v. 8% bijtelling op de CITIGOe iV)


Standaard extra t.o.v. de Ambition op de CITIGOᵉ IV Style

 • DAB+
 • Buitenspiegels elektrisch verstelbaar en verwarmbaar
 • Cruise control
 • Driespaaks multifunctionele lederen stuurwiel met zwarte lijst
 • Lichtmetalen velgen 16" Scorpius Black
 • Mistlampen voor
 • Voorstoelen in hoogte verstelbaar
 • Regen en lichtsensor

 


Uit voorraad leverbaar | Actieradius tot 260 km** | 80% opgeladen in 60 minuten

De nieuwe elektrische stadsauto

De nieuwe elektrische stadsauto van ŠKODA de CITIGOe iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. Elektrisch rijden staat garant voor rijplezier. Je kunt snel optrekken en de CITIGOe IV is standaard zeer rijk uitgerust. Daarnaast draag je bij aan een beter milieu en bespaar je nog eens zo'n 30% op je verbruikskosten t.o.v. een reguliere benzine-motor.

ACTIERADIUS

De actieradius van de CITIGOe iV is vastgesteld op 260* kilometer. Ideaal voor woon-werkverkeer, want de gemiddelde Nederlander rijdt in slechts 46 kilometer heen en weer naar z'n werk. Hiermee biedt de CITIGOe iV een zeer grote actieradius aan voor een stadsauto, waardoor de elektrische auto praktisch is voor werk en privé.

De volledige oplaadtijd van de CITIGOe iV bedraagt ongeveer 5 uur. Snelladen tot 80% duurt máár 1 uur.

Eigen oplaadpunt thuis of op kantoor

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van je energieleverancier.

Waarom een eigen oplaadpunt

Voor veilig en snel laden, thuis of op kantoor, kies je voor de laadoplossing van F1RST. Deze laadoplossing bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig!

Dat maakt F1RST de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

 

Klik hier voor meer info

Actievoorwaarden

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Actie geldig tot en met 30 april 2021 of zo lang de voorraad strekt. Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. De € 2.000,- overheidssubsidie dient zelf aangevraagd te worden.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP-testsystematiek. De maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. De indicatieve laadtijd is 4 uur en 8 minuten voor 80% en geldt voor een wallbox op wisselstroom (7,2 kW). Met een 40 kW-gelijkstroomlader en het Combined Charging System (CSS) duurt opladen tot 80% maar 1 uur.