Elektrische rijden met een ŠKODA!

Kies de elektrische ENYAQ of ga voor een hybride auto

ŠKODA bouwt hard aan de toekomst. Een toekomst die goed (en groen!) is voor iedereen. Stap - met ongekend voordeel - in een volledig elektrische ŠKODA . Of kies voor het beste van twee werelden met een plug-in hybride auto. Profiteer tijdelijk nog van de extra scherpe CITIGOe iV uit voorraad!

Enyaq-vrijstaand.jpg

Wij hebben een ruime keuze elektrische of hybride ŠKODA'S

 

100% elektrisch

EnyaqGroen.png

ŠKODA ENYAQ iV

Actieradius tot: 537 km*

Vanaf: € 41.480,-

Nu met € 1.700,- First Edition voordeel

Stap snel in!


Voorraad met:

12% bijtelling en 37,05% inkomstenbelasting al vanaf € 148,- per maand rijden. 


Leasetarief v.a.: € 489,- p/m*
(BEV 62KWH IV 60 . obv 60 maanden en 10.000 km)

 Bekijk alle ENYAQ acties

Bekijk de ENYAQ voorraad

Plug-in hybride

OctaviaBruin.png

ŠKODA OCTAVIA (COMBI) iV

Actieradius tot: 50 km*

Vanaf: € 27.990,-

Tot € 2.700 korting op iV uit voorraad

Stap snel in!


Voorraad met:

√ 12% bijtelling
 

  

Bekijk alle OCTAVIA acties

Bekijk de OCTAVIA iV voorraad

Plug-in hybride

SuperbGrijs.png

ŠKODA SUPERB (COMBI) iV

Actieradius elektrisch tot: 55 km*

Vanaf: € 42.450,-

Meerprijs iV: € 1.000,-

Stap snel in!


Voorraad met:

√ 12% bijtelling

  

Bekijk alle SUPERB acties

ŠKODA CITIGOe iV

Private lease alléén nu voor het unieke tarief vanaf € 319,- p/m, vraag de overheidssubsidie aan en stap daardoor zelfs in voor maar € 286,- p/m!*  Of ontvang € 2.000,- overheidssubsidie bij aankoop van deze 100% elektrische ŠKODA. Wij hebben - exclusief bij Van den Udenhout - een aantal extra ŠKODA de CITIGOe iV modellen kunnen inkopen met de lage 2020 bijtelling van 8%! Hierdoor hebben wij nog een select aantal beschikbaar voor jou! Wees er wel snel bij, want deze unieke kans is zeer beperkt beschikbaar. Profiteer op de laatste voorraad nog van slechts 8% bijtelling.

 

Bekijk de voorraad

 

Opladen.jpg

CITIGOᵉ IV AMBITION

Vanaf € 23.290,-

€ 2.000,- overheidssubsidie*

Private Lease:

Normaal: € 409,- p/m

Landelijk actietarief: € 319,- p/m

Van den Udenhout actietarief: € 286,- p/m*

Voordeel o.b.v. 48 maanden: € 5.904,-

(Het private lease bedrag is incl. de overheidssubsidie. De € 2.000,- overheidssubsidie dient zelf aangevraagd te worden.)


Netto bijtelling vanaf € 55,- per maand

(Dit is o.b.v. 8% bijtelling op de CITIGOe iV)

Elektrisch rijden
Duurzaam en klaar voor de toekomst

Voordelen elektrisch rijden:

Minder onderhoud

Opvallend door stilte

Standaard rijden in een automaat

Meer ruimte door compacte techniek

Beter voor het milieu


Wat is een elektrische auto?

Een elektrische auto is een auto die ter ondersteuning van de motor een elektrische batterij gebruikt. In een volledig elektrische auto wordt ervan uitgegaan dat er geen andere wijze van aandrijving is. Het vermogen en koppel dient dan geheel door de elektromotor te worden geleverd.

Oplaadpunt.jpg

Eigen oplaadpunt thuis of op kantoor

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van je energieleverancier.

Waarom een eigen oplaadpunt

Voor veilig en snel laden, thuis of op kantoor, kies je voor de laadoplossing van F1RST. Deze laadoplossing bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig! Dat maakt F1RST de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

 

Klik hier voor meer info

Vul het formulier in en plan direct je proefit: 

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Van den Udenhout zoals beschreven in ons Privacy Statement.

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Beschikbaarheid in overleg en zo lang de voorraad strekt.  Deze actie loopt tot 31 augustus 2021 of zo lang de voorraad strekt. Hiervoor geldt op=op. Vraag naar de voorwaarden. De € 2.000,- overheidssubsidie dient zelf aangevraagd te worden.

Zakelijke lease: (F.O.L.) leaseprijs alleen van toepassing via Van den Udenhout Lease. Voorbeeldberekening gebaseerd op  60 mnd & 10.000 km/jaar. Bedragen zijn excl. btw.* Financial lease is o.b.v 2,99% rente en een aanbetaling van € 11.904,- en slottermijn van € 22.020,- o.b.v. 36 maanden.

Private lease: Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 of 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. De € 2.000,- overheidssubsidie dient zelf aangevraagd te worden.

Actieradius: Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het trekgewicht verschilt per accuversie en motorisering. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.