WAT IS JOUW FAVORIETE SUV van SEAT?

Een SEAT SUV brengt je comfortabel naar elke bestemming, of dat nou de stad is of een ruiger landschap. Elke SUV heeft z’n eigen karakter. De Arona is compact en extra scherp geprijsd middels private lease, de Ateca heeft een ruime voorraad en is perfect voor in de stad en de Tarraco kenmerkt zich door luxe en ruimte met de beste prijskwaliteit-verhouding. Voor welke je ook gaat – een SEAT SUV brengt je overal, comfortabel en in stijl. 

Reis naar Van den Udenhout en profiteer van de SUV-deal:
€ 1.000,- korting op een DSG-automaat.


Exclusief bij Van den Udenhout
Ontvang € 20,- extra private lease-korting per maand op de Seat Arona.
 
Inclusief Apple Carplay, Licht metalen velgen, climatronic & parkeersensoren.

 

Bekijk de voorraad

Welke SUV

kies jij?

arona2.jpg

SEAT ARONA

Ga voor uitdagend


Private lease per maand

Actietarief: € 379,-*

Uniek VDU-Tarief: € 359,-*


Financieren vanaf: € 309,- p/m*


SUV-deal: € 1.000,- korting op DSG-automaat


Koop vanaf: € 23.950,-

Business Intense voordeel tot
€ 2.820,-

 

Bekijk de voorraad

ateca.jpg

SEAT ateca

De populairste SUV


Private lease per maand

Actietarief: € 579,-* 

 


Financieren vanaf: € 439,- p/m*


SUV-deal: € 1.000,- korting op DSG-automaat


Koop vanaf: € 31.600,-

Business Intense voordeel tot
€ 3.195,- 

 

Bekijk de voorraad

tarraco.jpg

SEAT tarraco

SEAT's derde en grootste SUV


Private lease per maand

Actietarief: € 749,-* 

 


Financieren vanaf: € 579,- p/m*


SUV-deal: € 1.000,- korting op DSG-automaat


Koop vanaf: € 39.500,-

 

  

Bekijk de voorraad

Voor wie alles wil... Business Intense voordeel tot € 3.675,-

Voor wie niet kan kiezen, of beter nog: niet wíl kiezen, hebben we de speciale Business Intense-uitvoeringen.

Dat is gewoon een SEAT, maar dan standaard met nóg meer handige extra's die jouw rit veiliger, comfortabeler en sportiever maken.

 

Vraag een offerte aan

Wat is een SUV?

SUV is een afkorting die staat voor Sports Utility Vehicle. Deze auto’s zijn van oorsprong de terreinwagens. Tegenwoordig zijn SUV’s auto’s met het karakter van een terreinwagen met de luxe uitrusting van een personenauto.

Door deze combinatie is de SUV een ideale auto geworden waar rijcomfort, luxe, veiligheid en ruimte samenkomen. SUV’s zijn vaak ruim opgesteld met veel laadruimte en zitplaatsen voor 5 tot 7 personen. Dit maakt de SUV ook geschikt als gezinsauto.

Voordelen van een SUV

Extra ruimte dankzij flexibel interieur

Ideaal voor woon- en werkverkeer

Uitermate geschikt als gezinsauto

Voel je veilig dankzij de hoge rijpositie

Robuust design met sportief rijgedrag

Hoge restwaarde

BEAT YOUR DAY

Doorbreek de dagelijkse sleur!

We dagen je uit om zo nu en dan eens een andere afslag te nemen. Even buiten de lijntjes te scheuren en je hart te volgen. Omarm het onverwachte. Doorbreek de verveling van het thuiswerken. Of match je routine met je auto. Geef je dag meer kleur door het nét even anders te doen en maak het onvergetelijk. In onze video laten we zien hoe je dat kunt doen!

 

Plan een proefrit

logo-private-lease-keurmerk.png

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Actie geldig t/m december 2022 of zo lang de voorraad strekt. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden. Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden. 

Dit financiële product wordt aangeboden in samenwerking met SEAT Financial Services. Het termijnbedrag is indicatief. Aan de berekening kunnen geen rechten ontleend worden. Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan onder AFM vergunning nummer 12045409. Financieringsaanbieding is op basis van een niet-doorlopend krediet. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) staat in het rekenvoorbeeld genoemd. Download hier onze Dienstenwijzer. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Onderhoud: de prijs van 4 jaar onderhoud bestaat uit twee onderhoudsbeurten. Hiervoor dient een verzekering afgesloten te worden. 

 disclaimer-arona.png