MAAK KENNIS MET DE seat leon (ST)! 

Bij SEAT doen we dingen graag nét even anders. Wij dagen je uit om zo nu en dan een andere afslag te nemen. Muziek zit in ons DNA en rijplezier staat bij ons altijd voorop. Zo zorgen we dat jij altijd met een glimlach achter het stuur zit.

Kom langs en stap in de Leon. Met zes verschillende nummers beleef je tijdens de audiotour wat dit model zo uniek maakt. Van Virtual Cockpit en LED-sfeerverlichting, tot aan Park Assist (you can’t resist). Ervaar de Leon op een verrassende manier.

Maar profiteer ook van unieke deals op de Leon. Middels private lease stap je bij Van den Udenhout in vanaf € 499,- per maand.

Plan je proefrit of vraag direct een offerte aan!

Kies jij voor de SEAT Leon of de Leon ST?

Ga jij voor de sportieve Leon of toch liever voor zijn nóg ruimere broer; de Leon ST

leon-kleiner.gif

SEAT LEON

Koop: vanaf € 28.150,-

Business Intense voordeel: tot € 3.675,-

Financieren vanaf: € 379,- p/m*


Private lease per maand

Actietarief: € 499,- 

Voor wie alles wil... Business Intense voordeel tot € 3.675,-

Voor wie niet kan kiezen, of beter nog: niet wíl kiezen, hebben we de speciale Leon Business Intense.

Dat is gewoon een SEAT Leon, maar dan standaard met nóg meer handige extra's die jouw rit veiliger, comfortabeler en sportiever maken.

Danzkij deze extra's is de Leon uitgeroepen tot ‘AUTOBEST 2021’, de Europese onderscheiding voor ‘Europa’s Beste Koop voor 2021’.

Je voordeel op de Style Business Intense is € 2.510,- en op de FR Business Intense € 3.675,- !

 

Vraag een offerte aan

SEAT PRIVATE LEASE

✓ Vast all-in maandbedrag

✓ Inclusief onderhoud en reparaties door Van den Udenhout

✓ Verzekering met all-risk dekking 

✓ Direct cash voor je huidige auto

✓ Pechhulp in Europa

✓ Zekerheid door het private lease keurmerk

Kijk hier voor meer info over private lease

Leon-FR-Business-Intense.png

Beat your day

met SEAT & Van den Udenhout

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. De actieperiode is geldig t/m december 2022 of zolang de voorraad strekt.  Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden. Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Dit financiële product wordt aangeboden in samenwerking met SEAT Financial Services. Het termijnbedrag is indicatief. Aan de berekening kunnen geen rechten ontleend worden. Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan onder AFM vergunning nummer 12045409. Financieringsaanbieding is op basis van een niet-doorlopend krediet. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) staat in het rekenvoorbeeld genoemd. Download hier onze Dienstenwijzer. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Onderhoud: de prijs van 4 jaar onderhoud bestaat uit twee onderhoudsbeurten. Hiervoor dient een verzekering afgesloten te worden. 

disclaimer-ibiza.png

logo-private-lease-keurmerk.png