DE NIEUWE Volkswagen e-Up!

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

 De Volkswagen e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer* maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg. Begin 2020 staat ‘ie in onze showrooms, maar nu al kun je de nieuwe e-up! reserveren.

 

  • 100% elektrische VW
  • Wegenbelastingvrij
  • Actieradius volgens WLTP: 250 km
  • Volledig opladen in 5 uur
  • Snelladen 80% vol in 1 uur

Meer informatie

Minder informatie

Actieradius > 250 km*

Lekker compact, dat is de Volkswagen e-up! wel. En de techniek die in de nieuwe e-up! zit ook. Door alle slimme innovaties hebben we het voor elkaar gekregen om de actieradius flink op te schroeven. De grotere accu zorgt ervoor dat je op één volle accu meer dan 250 kilometer* rijdt. Ideaal voor woon-werkverkeer, want de gemiddelde Nederlander rijdt in slechts 46 kilometer heen en weer naar z'n werk. Voor de laadtijd hoef je het ook niet te laten: in iets meer dan 4 uur zit de accu al voor 80% vol**. Snelladen tot 80% duurt maar 1 uur**. 

 

EXTERIEUR van de volkswagen e-up

Kenmerkend voor de Volkswagen e-up! is de speciale typeaanduiding aan de zijkanten en de blauwe omlijning van de Volkswagen logo’s. Hiermee ziet u direct dat het een elektrische Volkswagen is. Bovendien heeft de e-up altijd 4 deuren. Je herkent de e-up aan de bijzonder vormgegeven LED-dagrijverlichting verwerkt in de bumpers. Aan de achterkant heeft de e-up speciale rode reflectoren. Het derde remlicht is uitgevoerd in wit. In dezelfde c-vorm als de LED-dagrijverlichting aan de voorkant.


INTERIEUR van de volkswagen e-up

De Volkswagen e-up! is te personaliseren door de bovenkant van het dashboard uit te voeren in één van de vier fraaie carrosseriekleuren. Hiermee geeft u het interieur een stijlvol en zeer eigen karakter. De e-up! is voorzien van herkenbare blauwe stiksels. Dit subtiele designelement komt terug op het stuurwiel, versnellingspook, handremgreep, stoelen en de randen van de vloermatten.

 

e-up-exterieur.jpg

WAT IS ELEKTRISCH RIJDEN?

Een elektrische auto rijdt niet op de brandstof, maar op een batterij. In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische auto dan ook op bij één van de vele oplaadpalen. Verder kent een elektrische auto dezelfde krachtige eigenschappen en hetzelfde strakke design als een reguliere benzine- of dieselwagen.

 

e-up-interieur.jpg


MEEST GESTELDE VRAGEN van de volkswagen e-up

Wat is de levensduur van de accu?
Volkswagen gaat elektrische auto's in series produceren die aan onze gebruikelijke kwaliteitsstandaard voldoen. Op de accu zit 8 jaar garantie. 

Wat is de maximale afstand (actieradius*) die de e-up! met een volledig geladen accu kan rijden? 
De e-up! kan maximaal 250 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de maximale actieradius* volgens de nieuwe WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius* kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en - conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. 

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto? 
Ja. De e-up! is net zo veilig als de gewone Golf. De e-up! kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone up!. De e-up! is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing. 

Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's? 
Ja. Volkswagen is een samenwerking aangegaan met Eneco. HollandseWind® energie wordt volledig opgewekt uit windenergie en is dus 100% groene stroom.

JOUW SMAAK, JOUW E-UP!


VOORBEELDBEREKENING: E-UP!

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 20.906,- € 311,- € 25.134,- 7,99% € 13.938,- 36 maanden € 27.875,- € 6.969,-


Rijklaar v.a.
€ 23.475,-
Private lease v.a.
€ 333,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 289,- p.m.
Verzekeren v.a.
info volgt
Financieren v.a.
info volgt
8% bijtelling

Stel hier uw auto samen!

U kunt uw Volkswagen e-Up! geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

 

configurator.gif

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-brochure-wit.png
ACCESSOIRES

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

ELEKTRISCH
RIJDEN?
Meer info >
Van den Udenhout Elektrisch rijden

Elektrisch laden: Eigen oplaadpunt thuis of op het werk

Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met F1RST, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van F1RST bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heeft u géén extra stroomgroep nodig.

 

Meer informatie

Wil je graag meer weten over deze Volkswagen e-up! van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Volkswagen vestigingen in Den Bosch, Eindhoven of Oss.