DE NIEUWE Volkswagen e-Up!

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

De Volkswagen e-up! is gebaseerd op de Volkswagen up! maar dan 100% elektrisch. De kleinste Volkswagen: toch één van de ruimste, enorm kleurrijk in zijn klasse en rijdt erg volwassen. Dat is met de e-up! niet anders. De actieradius van meer dan 250 kilometer* maakt de e-up! de perfecte Volkswagen voor dagelijks woon- werkverkeer en weekendjes weg. Van Amsterdam naar Brussel op één lading.

 

  • 100% elektrisch
  • Wegenbelastingvrij
  • Actieradius van meer dan 250 km*
  • Volledig opladen in 5 uur**
  • Snelladen 80% vol in 1 uur***

Meer informatie

Minder informatie

actieradius van meer dan 250 kilometer*

Aan de buitenkant oogt de Volkswagen e-up! misschien klein, maar van binnen is hij verrassend groot. Doordat de voor- en achteras extra ver van elkaar staan, gaat er minder ruimte verloren. Zo blijft er meer ruimte over voor jou, jouw passagiers en bagage. En voor een sterk staaltje techniek. Want het is Volkswagen namelijk gelukt de actieradius flink op te schroeven vergeleken met zijn voorganger. De grotere accu van maar liefst 36,8 kWh, zorgt ervoor dat je op één volle accu meer dan 250 kilometer* kunt rijden en in iets meer dan 4 uur de accu al kunt opladen voor 80%**. Dit is ideaal voor woon-werkverkeer. Heb je zin in avondtuur? Kies dan voor snelladen: tot 80% duurt het opladen maar 1 uur***.

design van de volkswagen e-up!

Wat kenmerkend is voor de Volkswagen e-up! zijn de speciale typeaanduiding aan de zijkanten en de blauwe omlijning van de Volkswagen logo’s. Dit subtiele designelement komt terug op het stuurwiel, versnellingspook, handremgreep, stoelen en de randen van de vloermatten. Bovendien heeft de e-up! standaard 4 deuren. Je herkent de e-up! aan de bijzonder vormgegeven LED-dagrijverlichting, welke verwerkt zijn in de bumpers. Aan de achterkant heeft de e-up! speciale rode reflectoren. Het derde remlicht is uitgevoerd in wit. In dezelfde c-vorm als de LED-dagrijverlichting aan de voorkant. De Volkswagen e-up! is te personaliseren door de bovenkant van het dashboard uit te voeren in één van de vier fraaie carrosseriekleuren. Hiermee geef je het interieur een stijlvol en zeer eigen karakter. 

Motoraanbod

De Volkswagen e-up! heeft een motor van 61kW/83pk en de inhoud van de batterij bedraagt maar liefst 36,8 kWh. Dat is groter dan zijn voorganger. De Volkswagen e-up! heeft een acceleratie van 0 naar 100 in 11,9 seconden en haalt een topsnelheid van ruim 130 km/u. 

 

e-up-exterieur.jpg

WAT IS ELEKTRISCH RIJDEN?

Een elektrische auto rijdt niet op de brandstof, maar op een batterij. In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische auto dan ook thuis op of bij één van de vele oplaadpalen. Verder kent een elektrische auto dezelfde krachtige eigenschappen en hetzelfde strakke design als een reguliere benzine- of dieselwagen.

 

e-up-interieur.jpg


* Het genoemde aantal kilometers is de indicatieve maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** De indicatieve laadtijd is 4 uur en 8 minuten voor 80% en geldt voor een wallbox op wisselstroom (7,2 kW).

*** Met een 40 kW-gelijkstroomlader en het Combined Charging System (CSS) duurt opladen tot 80% maar 1 uur.

Onze showrooms zijn weer geopend op afspraak voor verkoop-activiteiten!


VOORBEELDBEREKENING: E-UP!

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 20.906,- € 311,- € 25.134,- 7,99% € 13.938,- 36 maanden € 27.875,- € 6.969,-


Houd mij op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws rondom de nieuwste Volkswagen? Laat dan je gegevens achter en wij zorgen dat je niks meer mist omtrent deze fantastische auto!

Blijf op de hoogte van de nieuwste Volkswagen

Rijklaar v.a.
€ 23.475,-
Private lease v.a.
€ 333,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 289,- p.m.
Verzekeren v.a.
info volgt
Financieren v.a.
info volgt
8% bijtelling

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-brochure-wit.png
ACCESSOIRES

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

ELEKTRISCH
RIJDEN?
Meer info >
Van den Udenhout Elektrisch rijden

Elektrisch laden: Eigen oplaadpunt thuis of op het werk

Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met F1RST, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van F1RST bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heeft u géén extra stroomgroep nodig.

 

Meer informatie

Wil je graag meer weten over deze Volkswagen e-up! van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Volkswagen vestigingen in Den Bosch, Eindhoven of Oss.