VOLKSWAGEN E-GOLF

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten


De Volkswagen e-Golf is een echte Golf, herkenbaar, betrouwbaar en dan ook nog een 100% elektrisch! Hij brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 300 kilometer. De e-Golf herken je van buiten aan de blauwe design-accenten en LED verlichting. Van binnen is de e-Golf standaard uitgerust met de meest luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

 

  • 100% Elektrisch
  • Herkenbaar
  • Ruim
  • Innovatief
  • Milieubewust

Meer informatie

Minder informatie

Een superstrak uiterlijk. Herkenbaar, comfortabel en vooral sportief. Voorzien van krachtige technologie en een sterke elektrisch motor. Dat is de e-Golf.


ALTIJD EEN RIJKE UITRUSTING

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem (optioneel) met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

 
ACTIVE INFO DISPLAY
Met al die beeldschermen in moderne auto’s weet je bijna niet meer waar je kijken moet. Je krijgt heel veel informatie via de displays in cockpit, dashboard en middenconsole. En wat de één prettig en helder vindt, vind jij misschien druk en rommelig. Gelukkig maakt Volkswagen het overzichtelijk met het Active Info Display. 

 

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Cruise control is prettig, maar op drukke wegen werkt het niet optimaal. Om voldoende afstand te houden, moet je vaak remmen wat het rijden alsnog onrustig of onveilig kan maken. Daarom heeft Volkswagen Adaptive Cruise Control. Dat houdt automatisch voldoende afstand tot je voorliggers – wel zo veilig en comfortabel.

DRAADLOOS OPLADEN
Nooit meer een lege batterij. Geen snoertjes. Geen gedoe. 

 
LUXE INTERIEUR
Geavanceerd dashboard, stuur en schakelknop van leer, veel ruimte en slimme opbergmogelijkheden voor kleine spullen. 

 
GESTURE CONTROL
Met de Guide & Inform diensten van Car-Net ben je beter geïnformeerd tijdens het rijden.

 

 

Houd mij op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws rondom de nieuwste Volkswagen? Laat dan je gegevens achter en wij zorgen dat je niks meer mist omtrent deze fantastische auto!

Blijf op de hoogte van de nieuwste Volkswagen


WAT IS ELEKTRISCH RIJDEN?

Een elektrische auto rijdt niet op de brandstof, maar op een batterij. In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische auto dan ook op bij één van de vele oplaadpalen. Verder kent een elektrische auto dezelfde krachtige eigenschappen en hetzelfde strakke design als een reguliere benzine- of dieselwagen.

 


MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levensduur van de accu?
Volkswagen gaat elektrische auto's in series produceren die aan onze gebruikelijke kwaliteitsstandaard voldoen. Op de accu zit 8 jaar garantie. 

Wat is de maximale afstand (actieradius*) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden? 
De e-Golf kan maximaal 300 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius* volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius* kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en - conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. 

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto? 
Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing. 

Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's? 
Ja. Volkswagen is een samenwerking aangegaan met Eneco. HollandseWind® energie wordt volledig opgewekt uit windenergie en is dus 100% groene stroom.

JOUW SMAAK, JOUW E-GOLF

  • 12 Kleuren. Unilak, metallic of pareleffect?
  • 16 Interieuren. In welke sfeer rij je het prettigst?
  • 16 Velgen. Robuust staal of fraai lichtmetaal.
  • 14 Motoren. Van zuinigerd tot krachtpatser.

VOORBEELDBEREKENING: E-GOLF

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 29.760,- € 442,- € 35.752,- 7,99% € 19.840,- 36 maanden € 39.680,- € 9.920,-


Onze showrooms zijn weer geopend op afspraak voor verkoop-activiteiten!

Rijklaar v.a.
€ 34.005,-
Verzekeren v.a.
€ 45,- p.m.
Financieren v.a.
€ 442,- p.m.

Elektrisch laden: Eigen oplaadpunt thuis of op het werk

Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met F1RST, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van F1RST bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heeft u géén extra stroomgroep nodig.

 

Meer informatie

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-brochure-wit.png
ACCESSOIRES

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

Wil je graag meer weten over deze Volkswagen e-Golf van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Volkswagen vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Helmond of Oss.