de nieuwe VOLKSWAGEN touareg

Volkswagen op vol vermogen

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

MAAK KENNIS MET de NIEUWE VOLKSWAGEN TOUAREG

Houd me op de Hoogte

Touareg is terug. De nieuwe versie van de grootste Volkswagen is nog krachtiger, strakker, slimmer en comfortabeler. De nieuwe Touareg heeft een toegestaan trekgewicht tot wel 3.500 kg. En als je weet dat een paardentrailer met twee paarden zo’n 2.750 kg weegt, dan weet je genoeg. Of je nu op de elektromotor of op de brandstofmotor rijdt, met de Touareg eHybrid kan je alles aan. Vanaf September te bestellen. Kun je niet wachten om ‘m te rijden? Laat dan hier je gegevens achter en je hoort van ons wanneer we meer weten over o.a. prijzen en beschikbaarheid.

 

 

 

 

  • Tot 3.500 kilogram trekgewicht
  • Tot 50 kilometer volledig elektrisch rijden
  • Met één druk op de knop in- of uitparkeren
  • Luxe zoals het bedoeld is
  • Massagefunctie en stoelventilatie

Meer informatie

Minder informatie

Plug-in hybride: Rij 50 km elektrisch

De Touareg eHybrid is uitgerust met zowel een elektromotor als een supermoderne 3.0 V6 benzinemotor. Dit noemen we een plug-in hybride. Zo kun je tot zo’n 50 km volledig elektrisch rijden voordat de brandstofmotor het overneemt. Zo rij je met een extra grote auto toch extra zuinig.

Magisch uitparkeren met je mobiel

Met Park Assist kon je al met één druk op de knop automatisch in- of uitparkeren. Dankzij Remote Park Assist kun je dit nu ook vanaf je mobiel. Op afstand, dus zónder dat je zelf in de auto zit. Bijzonder handig als je auto tussen twee andere voertuigen staat ingeparkeerd.

Alles in één oogslag

Alles in één oogopslag door het digitale instrumentenpaneel en het infotainmensysteem van formaat. Met een schermdiameter van maar liefst 38,1 cm kun je onmogelijk nog een afslag missen. Of een telefoontje. Of je muziekbibliotheek. Discover Premium is te bedienen met touch, met gebaren of met je stem. Zeg het maar.

Wijst je de weg in het donker

Met de Matrix HD verlichting val je nog meer op in het verkeer en heb je nóg beter zicht in het donker. Dat is veiliger voor iedereen. Elke koplamp bestaat uit maar liefs 19.200 aparte LED’s die nieuwe functies mogelijk maken.

Luxezoals luxe bedoeld is

Het standaard super-de-luxe interieur van de nieuwe Touareg is helemaal naar wens samen te stellen. Kleuren, stoffen, leer, binnenverlichting, niets is te gek. Kies voor de elektrisch instelbare Ergo Active voorstoelen met geheugenfunctie. Maak het jezelf extra comfortabel met de massagefunctie en stoelventilatie.

Houd mij op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen rondom de nieuwe Volkswagen Touareg?

Laat dan via onderstaande button je gegevens achter, zodat je op de hoogte blijft van de prijzen en weet wanneer 'ie beschikbaar is. Wij zorgen dat je niks meer mist omtrent de Volkswagen Touareg!
Blijf op de hoogte

configurator.gif

STEL HIER je eigen VOLKSWAGEN SAMEN!

Je kunt jouw Volkswagen heel makkelijk samenstellen via de configurator. Naast de kleur kun je bijvoorbeeld ook de velgen, het interieur, en welke meeropties je wilt selecteren.

 

STEL je VOLKSWAGEN SAMEN

elegance.png

Touareg Elegance

Vanaf € 89.990,-

R.png

Touareg R

Vanaf € 99.990,-

Elektrisch laden: Eigen oplaadpunt thuis of op het werk

Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heeft u géén extra stroomgroep nodig.

 

Meer informatie

Wil je graag meer weten over deze Volkswagen Touareg van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Volkswagen vestigingen in Den BoschEindhoven of Oss.

*Het genoemde aantal kilometers is een voorlopige waarde: de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.