De nieuwe VOLKSWAGEN TIGUAN

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

LIVE IN ONZE SHOWROOMS:
De nieuwe Volkswagen Tiguan heeft een modern design, innovatieve features en krachtigere motoren. En ook nog met een comfortabele hoge zit. Deze stoere Volkswagen is langer, breder en lager dan zijn voorganger. Zonder het herkenbare karakter van de Tiguan te verliezen heeft het design een flinke upgrade gekregen. Met strakkere lijnen, gewaagde details én revolutionaire verlichting. Ook het interieur van de Tiguan is flink onder handen genomen. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan veiligheid, denk aan een Travel Assist, Adaptive Cruise Control en Lane Assist.

Bekijk de Tiguan voorraad nieuw of Tiguan occasions.

 

  • Veelzijdig
  • Innovatieve features
  • Veel ruimte
  • Revolutionair design
  • Standaard zeer rijk uitgerust

Meer informatie

Minder informatie

Revolutionair design

Zonder het herkenbare karakter van de Tiguan te verliezen, heeft het design een flinke upgrade gekregen. Met strakkere lijnen, gewaagde details én revolutionaire verlichting. Op basis van je snelheid, locatie en eigen voorkeuren passen ze zich automatisch aan en leiden ze jou door het donker. De LED-verlichting volgt zelfs de richting van de weg én je stuur. Daarmee heeft de Tiguan een ware primeur te pakken. 

Web-Ready-JPG-DB2020AU01053.jpg

Innovatieve features

Met een strakke Digital Cockpit is ook het interieur van de Tiguan flink onder handen genomen. Met het nieuwste infotainmentsysteem en een hoop online services ben jij van alle gemakken voozien. Gebruik de grote touchscreenknoppen om de temperatuur in de auto of van je stoel aan te passen. Of gebruik het multifunctionele stuur. Zonder je handen van het stuur te halen, bedien je bijna alle functies van je auto.

DIGITAAL EN CONNECTED

De vernieuwde Tiguan maakt gebruik van het nieuwe IB3-infotainmentsysteem met een online connectivity unit (OCU) en geïntegreerde eSim. Hiermee komen de online diensten van We Connect (onbeperkte gebruiksuur) en We Connect Plus (gedurende 1 jaar gratis) onder handbereik. Afhankelijk van de uitvoering maakt het MIB3-systeem nieuwe features als stembediening mogelijk en biedt het toegang tot streaming diensten als Apple Music. Dankzij het nieuwe infotainmentsysteem zijn vele instellingen te personaliseren én op te slaan in de cloud. Via het Volkswagen ID zijn deze settings ook in andere Volkswagen-modellen te gebruiken. Ook de draadloze verbinding va App-Connect Wireless voor Apple CarPlay en Android Auto is nu beschikbaar voor de Tiguan.

Web-Ready-JPG-DB2020AU01063.jpg

Een avontuurlijke SUV

Of je nu de bergen of de bossen inrijdt, voor de nieuwe Tiguan is geen avontuur te groot. En met een trekgewicht tot 2.500 kilo neem je ook nog eens makkelijk al jouw spullen mee. Op vakantie met de boot? Een paardentrailer mee? Of een aanhanger met de fietsen van het hele gezin? Dat is geen probleem. Later dit jaar volgt de Tiguan Plug-in Hybrid, waamee je korte afstanden volledig elektrisch rijdt. Met dezelfde kracht als je van een SUV verwacht, maar dan zuiniger.

NIEUWE ASSISTENTIE- EN LICHTSYSTEMEN

Cruise control is prettig, maar op drukke wegen werkt het niet optimaal. Om voldoende afstand te houden, moet je vaak remmen wat het rijden alsnog onrustig of onveilig kan maken. Daarom is de Volkswagen Tiguan uitgerust met de nieuweste generatie Adaptive Cruise Control (ACC). De nieuwste generatie Adaptive Cruise Control maakt gebruik van camerabeelden en GPS-informatie van het navigatiesysteem. Op basis van bijvoorbeel informatie over snelheidslimieten, bochten en rotondes past ACC autoatisch de snelheden aan. Dat houdt automatisch voldoende afstand tot je voorliggers – wel zo veilig en comfortabel.

De nieuwe Tiguan is ook leverbaar met IQ.LIGHT LED-Matrix koplampen. Met 24 LED's in elke koplampmodule zijn diverse (interactieve) lichtfuncties te activeren en op de weg te projecteren. Ook nieuw is de 'vegende' animatie van de LED-richtaanwijzers in de koplampen. In de Tiguan Elegance hebben ook de richtingaanwijzers van de nieuwe achterlichtunits deze vegende animatie.

TRAVEL ASSIST

Niet te missen in de nieuwe Tiguan is het optionele Travel Assist. Deze slimme bijrijder is de volgende stap naar autonoom rijden en helpt je bij het sturen, remmen en optrekken. Ook houdt Travel Assist andere weggebruikers op een veilige afstand en zit jij een stuk relaxter in de auto. Want het enige dat jij nog hoeft te doen, is je handen aan het stuur houden.

Web-Ready-JPG-DB2020AU01015.jpg

UITVOERINGEN

De nieuwe Tiguan komt in 3 uitvoeringen de Tiguan Life, de luxe Tiguan Elegance en de sportief getinte Tiguan R-Line. Alle modellen zijn standaard uitgevoerd met LED-koplampen, een proactief inzittendenbeschermingssysteem in combinatie met Front Assist, het nieuwe multifunctionele stuurwiel, een infotainmentsysteem met minimaal en 6,5 inch display en We Connect en We Connect Plus.

Onze showrooms zijn weer geopend op afspraak voor verkoop-activiteiten!


VOORBEELDBEREKENING: TIGUAN

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 25.358,- € 377,- € 30.477,- 7,99% € 16.905,- 36 maanden € 33.810,- € 8.453,-


Houd mij op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws rondom de nieuwste Volkswagen? Laat dan je gegevens achter en wij zorgen dat je niks meer mist omtrent deze fantastische auto!

Blijf op de hoogte van de nieuwste Volkswagen

Rijklaar v.a.
€ 38.490,-
Private lease v.a.
€ 479,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 542,- p.m.
Verzekeren v.a.
N.N.B.
Financieren v.a.
N.N.B.

 

4-jaar-garantie.png

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-brochure-wit.png
ACCESSOIRES

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

Wil je graag meer weten over deze Volkswagen Tiguan van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Volkswagen vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Helmond, of Oss.