CARLUX AUTOSCHADE OSS

Wij zijn het autoschadeherstelbedrijf van autobedrijf Van den Udenhout. Bij Carlux autoschade Oss werken we met de modernste apparatuur. We kunnen elke autoschade vakkundig herstellen en we werken snel en efficient, wat kostenbesparend werkt.

SCHADE MELDEN

 

  Lichtstraat 11
5349 CA
OSS
  Werkplaatsreceptie
0412 - 65 06 49

 Schade aan uw auto?

SCHADE MELDEN

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

Bij Carlux autoschade Oss weten we als geen ander hoe vervelend het is om schade te hebben.

Door onze jarenlange ervaring werken wij samen met bijna alle verzekeraars, hierdoor kunnen wij uw schade in vrijwel alle gevallen rechtstreeks met uw verzekeraar of tussenpersoon financieel regelen en profiteert u van alle voordelen van de samenwerking.

Denk hierbij aan gratis vervangend vervoer, haal en breng service en in de meeste gevallen geen, of een verlaagd eigen risico.

Als officiële merkdealer biedt Carlux Autoschade Oss u de merkgarantie die uw auto verdiend. Hierdoor voorkomt u waardevermindering van uw auto, dankzij de officiële merkonderdelen. Omdat wij continue blijven investeren in kennis en equipment zijn onze vestigingen allemaal gecertificeerd door Bovag. Daarnaast zijn we door PON gecertificeerd Merkzeker schadehersteller, exclusief voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. wij herstellen uw auto volgens de laatste online fabrieksnormen. Waardoor uw auto net zo veilig terug de weg op gaat, als het moment dat hij uit de fabriek kwam. 

In onze vestiging Oss zijn we, naast MerkZeker schadehersteller, tevens Aston Martin approved schadehersteller.

dbs-superleggera.jpg

Het gebruik van vervangend vervoer is meestal noodzakelijk. Zeker wanneer het schadeherstel wat langer duurt. Uiteraard bieden wij u graag een passende oplossing aan.

Stilstand is achteruitgang
Daarom bieden wij u altijd representatief vervangend vervoer. Onze leenauto's zijn brandschoon, schadevrij en voorzien van een volle tank, zodat u geen afspraak hoeft te missen. Informeer naar de voorwaarden.

Meer weten?
Heeft u vragen en/of wilt u misschien meer weten over vervangend vervoer bij Carlux Autoschade Oss? Neem dan contact met ons op

U kunt bij Carlux Autoschade Oss altijd terecht om uw schade te melden. Denk er wel aan uw eigen verzekeraar eerst in te lichten. Vul hierna het formulier in en wij zullen uw formulier zo doeltreffend mogelijk behandelen.

BTW Nummer: NL001145885B01

KvK Nummer:   16060435

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de BOVAG leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

werkplaatsreceptie Carlux Oss
 

WERKPLAATSRECEPTIE

  Maandag 08:00 - 17:00
  Dinsdag 08:00 - 17:00
  Woensdag 08:00 - 17:00
  Donderdag 08:00 - 17:00
  Vrijdag 08:00 - 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten
Carlux autoschade Oss
Vervangend vervoer bij autoschade