CARLUx autoschade EINDHOVEN

Bij Carlux Autoschade Eindhoven bent u aan het juiste adres voor een snel herstel aan uw auto. Hier verzorgd het team een snel en soepel verloop van het herstel proces, waardoor u weer met een gerust hart de weg op kunt. In vestiging Eindhoven hebben we doorgaans een snellere doorgang door de reparaties van de wat kleinere schades. Uiteraard werken we nauw samen met vestiging Oss en Best om zo alle aangeboden schades te kunnen repareren. 

Indien u de schade bij uw verzekering hebt gemeld, kunt u de schade middels de volgende weg indienen bij Carlux Autoschade Eindhoven. Hier proberen wij uw aanvraag zo doeltreffend en efficiënt mogelijk te behandelen.

SCHADE MELDEN

  Wekkerstraat 43-53
5652 AN
EINDHOVEN
  Werkplaatsreceptie
040 - 219 7710

 Schade aan uw auto?

SCHADE MELDEN

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

Kwaliteit staat bij Carlux Autoschade Eindhoven hoog in het vaandel. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in herstel en het afwikkelen van schade, maar juist in perfectionisme. We zijn dan ook niet voor niets MerkZeker schadeherstel gecertificeerd, exclusief voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Dit is de hoogst haalbare kwaliteitscertificering in schade. Daardoor onderscheiden we ons op het gebied van service, kwaliteitsniveau en specifieke kennis en kunde.

Omdat wij continue blijven investeren in kennis en equipment zijn onze vestigingen allemaal gecertificeerd door Bovag.

Carlux Autoschade Eindhoven is er voor elke doelgroep. Zo profiteert de zakelijke rijder, maar ook de particuliere rijder van het onderscheidend vermogen op het gebied van service, kwaliteit en specifieke kennis en kunde. 

Voorkom waardevermindering van uw auto en kom voor herstel bij Carlux Autoschade Eindhoven. Dankzij de speciale merkgarantie bent u altijd verzekerd van de originele onderdelen. Tevens bent u altijd mobiel tijdens de reparatie van uw auto, dankzij ons gratis vervangend vervoer. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Bij Carlux Autoschade Eindhoven proberen wij uw schade-aanvraag zo doeltreffend mogelijk te behandelen. Nadat u de schade bij uw verzekering heeft gemeld kunt u dit bij ons indienen via onderstaande link:

schade melden

BTW Nummer: NL001145885B01

KvK Nummer:   16060435

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de BOVAG leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

 

WERKPLAATSRECEPTIE

  Maandag 08:00 - 17:00
  Dinsdag 08:00 - 17:00
  Woensdag 08:00 - 17:00
  Donderdag 08:00 - 17:00
  Vrijdag 08:00 - 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

auto-spuitwerk.jpg

Celette.jpg