Carlux Autoschade DEN BOSCH

Carlux Autoschade Den Bosch zorgt voor een soepel verloop van het herstel van uw auto. Wij begrijpen als geen ander dat schade erg vervelend kan zijn. Carlux Autoschade Den Bosch zorgt er voor dat uw auto weer zo goed als nieuw wordt afgeleverd, zodat u weer zonder zorgen de weg op kunt.

Kom voor het herstel van uw auto bij Carlux Autoschade in Den Bosch en voorkom waardevermindering van uw voertuig door de speciale merkgarantie die wij u bieden. Terwijl uw auto wordt gerepareerd bent u altijd mobiel, dankzij ons gratis vervangend vervoer.

In vestiging Den Bosch hebben we doorgaans een snellere doorgang door de reparaties van de wat kleinere schades. Uiteraard werken we nauw samen met vestiging Oss en Best om zo alle aangeboden schades te kunnen repareren. 

SCHADE MELDEN

  Balkweg 1
5232 BT
'S-HERTOGENBOSCH
  Werkplaatsreceptie
073 - 642 75 10

 Schade aan uw auto?

SCHADE MELDEN

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

Carlux Autoschade Den Bosch is niet alleen gespecialiseerd in herstellen en afwikkelen van schade aan uw auto, maar het is juist gespecialiseerd in perfectionisme. Wij zijn dan ook niet voor niets MerkZeker schadeherstel gecertificeerd, exclusief voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Dit is de hoogst haalbare kwaliteitscertificering in schade. Op deze manier onderscheidt Carlux Autoschade Den Bosch zich op het gebied van service, kwaliteitsniveau en specifieke kennis en kunde.

Omdat wij continue blijven investeren in kennis en equipment zijn onze vestigingen allemaal gecertificeerd door Bovag.

Carlux Autoschade Den Bosch richt zich voornamelijk op de zakelijke markt: lease- en verzekeringsmaatschappijen, fleetowners en autodealers. Daarnaast kan de particulier uiteraard ook bij ons terecht. Deze belangrijke groep profiteert evenzeer van ons onderscheidende vermogen en is dus van harte welkom.

Bij Carlux Autoschade Den Bosch proberen wij uw schade-aanvraag zo doeltreffend mogelijk te behandelen. Nadat u de schade bij uw verzekering heeft gemeld kunt u dit bij ons middels de volgende link indienen.

schade melden

BTW Nummer: NL001145885B01

KvK Nummer:   16060435

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de BOVAG leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

 

WERKPLAATSRECEPTIE

  Maandag 08:00 - 17:00
  Dinsdag 08:00 - 17:00
  Woensdag 08:00 - 17:00
  Donderdag 08:00 - 17:00
  Vrijdag 08:00 - 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

auto-spuitwerk.jpg

Celette.jpg