CARLUX AUTOSCHADE BEST

Bij Carlux Autoschade Best weten we maar al te goed hoe vervelend schade voor u kan zijn. Om deze reden zullen wij u zo doelgericht en efficiënt mogelijk helpen om weer zo snel mogelijk mobiel te zijn. Maar wees gerust, tijdens uw reparatie krijgt u bij ons altijd gratis vervangend vervoer zodat u niet stil komt te staan.

Carlux Autoschade Best richt zich vooral op de zakelijke markt: lease- en verzekeringsmaatschappijen, fleetowners en autodealers. Maar ook de particuliere rijders kunnen bij ons terecht! Deze profiteren evengoed van de onderscheidende service, kwaliteit en kennis.

SCHADE MELDEN

  De Dommel 7
5684 PP
BEST
  Werkplaatsreceptie
088- 37 46 880

 Schade aan uw auto?

SCHADE MELDEN

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

Carlux Autoschade Best is niet alleen gespecialiseerd in het herstellen en afwikkelen van autoschade, het is gespecialiseerd in perfectionisme. We zijn dan ook niet voor niets MerkZeker schadeherstel gecertificeerd, exclusief voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Dit is de hoogst haalbare kwaliteitscertificering in schade. Daardoor onderscheiden we ons op het gebied van service, kwaliteitsniveau en specifieke kennis en kunde. Wij zijn bijvoorbeeld één van de drie aluminiumreparateurs voor Audi in Nederland.

Omdat wij continue blijven investeren in kennis en equipment zijn onze vestigingen allemaal gecertificeerd door Bovag.

Om waardevermindering van uw auto te voorkomen kunt u het beste terecht bij Carlux Autoschade Best. Wij bieden u de officiële merkgarantie, waardoor u altijd de originele merkonderdelen voor uw auto ontvangt. Hierdoor krijgt u uw wagen zo goed als nieuw terug en kunt u weer zorgeloos de weg op.

Wanneer u uw eigen verzekeraar hebt ingelicht kunt u het schadeformulier bij Carlux autoschade Best invullen. Deze is eenvoudig te vinden via onderstaande button, zodat u snel en gemakkelijk uw schade kunt melden. Wij zullen uw formulier zo doeltreffend mogelijk behandelen zodat u weer veilig de weg op kunt.

schade melden

BTW Nummer: NL001145885B01

KvK Nummer:   16060435

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de BOVAG leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

 

WERKPLAATSRECEPTIE

  Maandag 08:00 - 18:00
  Dinsdag 08:00 - 18:00
  Woensdag 08:00 - 18:00
  Donderdag 08:00 - 18:00
  Vrijdag 08:00 - 18:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

auto-spuitwerk.jpg

Celette.jpg