VAN DEN UDENHOUT AUTOVERHUUR EINDHOVEN

Van den Udenhout Autoverhuur Eindhoven is dé aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant. Hier vindt u altijd de geschikte huurauto voor u. Bij Van den Udenhout Autoverhuur in Eindhoven vindt u alleen maar hoogwaardige en jonge huurauto’s. Ook zijn wij aangesloten bij Euromobil. Dit is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens. U kunt ons vinden in Volkswagen en Audi vestiging aan de Wekkerstraat 43 in Eindhoven.

  Wekkerstraat 43-53
5652 AN
EINDHOVEN

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

Ruim assortiment

Voor elke gelegenheid kunt u bij Van den Udenhout Eindhoven terecht. Of dit nu voor een vakantie, trouwdag, verhuizing of gewoon voor de lol is. Dankzij ons ruime aanbod kunnen wij flexibel inspelen op elke behoefte. Zo bieden wij u altijd de perfecte huurauto aan!

Bij Van den Udenhout Autoverhuur Eindhoven bieden wij u een groot scala aan huurauto’s, zodat u altijd de geschikte auto voor uw gelegenheid vindt. Van de compacte Volkswagen Up! Of SEAT Mii tot een exclusieve en ruime Audi Q5 of Q7. Neemt u gerust eens een kijkje in het assortiment en vindt uw ideale huurauto.

 

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

  • Voor elke gelegenheid een geschikte auto
  • Kwalitatief jonge auto's
  • Flexibel
  • Aangesloten bij Euromobil

Het is helaas niet mogelijk om in het weekend uw auto op te halen of in te leveren. Toch een auto nodig voor het weekend? Dat is geen probleem bij Van den Udenhout Autoverhuur in Eindhoven. Hier kunt u vrijdag uw auto ophalen en maandag eenvoudig weer terug brengen.

 

VERHUURBALIE

  Maandag 07:30 - 18:00
  Dinsdag 07:30 - 18:00
  Woensdag 07:30 - 18:00
  Donderdag 07:30 - 18:00
  Vrijdag 07:30 - 18:00
  Zaterdag 09:00 - 12:00
  Zondag Gesloten
Van den Udenhout Corona update
Meer info >