VAN DEN UDENHOUT AUTOVERHUUR DEN BOSCH

Bij Van den Udenhout Autoverhuur in Den Bosch vind u altijd een geschikte huurauto voor u. Van den Udenhout is dé aanbieder van tijdelijke mobiliteit in en regio Midden en Oost Brabant. Wij verhuren alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s. Tevens zijn wij aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens. U kunt ons vinden bij onze Volkswagen en Audi vestiging aan de Balkweg 1 in Den Bosch.

  Balkweg 1
5232 BT
'S-HERTOGENBOSCH

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

Ruim assortiment

Van den Udenhout Autoverhuur Den Bosch biedt u een ruim assortiment aan huurauto’s van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens. Van de sportieve Volkswagen Polo Of Golf tot een exclusieve Audi A6 Avant of E-TRON . Neemt u gerust eens een kijkje in ons assortiment en vindt uw ideale auto.

Bij Van den Udenhout Autoverhuur Den Bosch kunt u altijd terecht voor uw huurauto. Wij bieden u de geschikte wagen voor uw gelegenheid. Of dit nou is voor een trouwdag, verhuizing, vakantie of gewoon voor de lol, bij Van den Udenhout Autoverhuur Den Bosch zit u altijd goed!

Het is helaas niet mogelijk om in het weekend uw auto op te halen of in te leveren bij Van den Udenhout Autoverhuur Den Bosch. Natuurlijk kunt u wel een auto huren voor het weekend! Deze komt u dan vrijdag ophalen en op maandag weer inleveren. Ook is het mogelijk uw huurauto bij een van onze andere vestigingen op te halen, indien dit wenselijk is.

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

  • Voor elke gelegenheid een geschikte auto
  • Kwalitatief jonge auto's
  • Flexibel
  • Aangesloten bij Euromobil
 

VERHUURBALIE

  Maandag 07:30 - 18:00
  Dinsdag 07:30 - 18:00
  Woensdag 07:30 - 18:00
  Donderdag 07:30 - 18:00
  Vrijdag 07:30 - 18:00
  Zaterdag 09:00 - 12:00
  Zondag Gesloten
Van den Udenhout Corona update
Meer info >