URBAN ARROW tender 

De Tender is een combinatie van fiets- en autotechniek waardoor de driewieler niet alleen erg wendbaar, maar ook zeer sterk en stabiel is. Alle Tender modellen worden geleverd met een drie-wielbasis en dubbele dubbele hydraulische schijfremtechnologie op het voorframe. Met deze remmen kunt je snel en veilig het enorme laadvolume stoppen dat je met dit beest kunt vervoeren. De wielophanging zorgt ervoor dat je altijd een soepele rit hebt, ongeacht het gewicht. De Last mile perfectie in onze ogen. 

  • last mile perfectie
  • wendbaar, maximale sterkte en stabiliteit
  • leverbaar in drie varianten
  • drie wielen

De Urban Arrow Tender: last mile perfectie | drie wielen | bestelbus op wielen

TENDER 1000

De 'jack-of-all-trades'-versie van de Tender is afgewerkt met een robuuste traanplaat. Stapel je vracht, bindt het vast en trappen maar. Het is ideaal voor het verplaatsen van meubels, festivaluitrusting of andere lading die geen bescherming nodig heeft. De Tender 1000 past op elk fietspad, dus er zijn geen grenzen aan waar je heen kunt gaan.

 plan een proefrit

stel jouw tender samen

UrbanArrow-02-42-flatbed-plus.jpg

1000 FLATBED PLUS

De 'jack-of-all-trades' - versie van de Tender is afgewerkt met een robuuste traanplaat. Stapel je vracht, bindt het vast en trappen maar. Ideaal voor het verplaatsen van o.a. meubels. 

Bekijk alle specs

Coming-soon.jpg

coolbox

Met deze Tender, die momenteel in ontwikkeling is, kun je de temperatuur van je lading reguleren. De perfecte oplossing levering van verse producten. 

Bekijk alle specs

Coming-soon.jpg

post & parcel

Deze versie is ideaal voor het bezorgen van post en pakketten. Dit model is ontwikkeld i.s.m. een toonaangevend Nederlands pakketbezorgbedrijf. 

Bekijk alle specs

De Urban Arrow Tender 1500: beste van twee werelden | vele soorten en maten | groot laadvermogen

TENDER 1500

De grote broer van de 1000 Flatbed Plus. Net als zijn kleinere broer is hij ideaal voor het verplaatsen van meubels en andere goederen die geen bescherming nodig hebben. De extra lengte van het platform Tender 1500 kan tot één Europallet dragen. Het maximaal toegestane gewicht op de Tender is 300kg (inclusief fiets en rijder). Het verschil zit in de grootte en het volume van het platform. De Tender 1500 is er in vele uitvoeringen.

 

Stel jouw Tender 1500 samen

plan een proefrit

UrbanArrow-02-42-flatbed-plus.jpg

1500 Flatbed Plus

De grote broer van de 1000 Flatbed Plus. Net als zijn broer is hij ideaal voor het verplaatsen van meubels en andere goederen die geen bescherming nodig hebben. 

Bekijk alle specs

Tender-1500-Pick-up.jpg

pick up

Deze versie heeft een verhoogde vloer. Tussen het voorwiel en achterframe vind je een afsluitbare opbergruimte. Het voorpaneel klapt omlaag voor een eenvoudige toegang. 

Bekijk alle specs

Tender-1500-Post-Parcel.jpg

post & parcel

Deze versie is ideaal voor nog meer post en pakketten. Dit model is ontwikkeld in samenwerking met een Nederlands pakketbezorgbedrijf.  

Bekijk alle specs

Tender-1500-Coolbox.jpg

coolbox

Op zoek naar de grootste coolbox ooit? De Tender 1500 Coolbox is verkrijgbaar in twee vormen: de passieve koeler (vrieselementen) en de actieve koeler (elektrisch). 

Bekijk alle specs

De Urban Arrow Tender 2500: de vrachtwagen | buiten gepaande paden | een klasse apart

TENDER 2500

Deze versie is onze flatbed vrachtwagen. Een festival opbouwen, bouwmaterialen verplaatsen of misschien al je meubels? De 2500 Flatbed Plus is geschikt voor twee Europallets - en meer. Alles is mogelijk met de Tender 2500. Je hoeft niet langer binnen de gebaande paden te denken of te vervoeren. De 2500 is de oplossing om alles wat je in gedachten hebt te vervoeren - en nog veel meer - terwijl je toch de haarvaten van de stad kunt bereiken. Wie heeft een busje nodig?

 

Stel jouw tender 2500 samen

plan een proefrit

Tender-2500-Flatbed-Plus.jpg

2500 Flatbed Plus 

Deze versie is  de flatbed vrachtwagen. Een festival opbouwen, bouwmaterialen verplaatsen of misschien al je meubels? Deze is geschikt voor twee Europallets - en meer. 

Bekijk alle specs

Coming-soon.jpg

2500 pick up 

We zijn altijd bezig met het ontwikkelen van betere oplossingen om je bedrijf vooruit te helpen. Deze is momenteel in ontwikkeling.  
 

Bekijk alle specs

heb je minder te vervoeren?

Kies dan voor de Shorty of de Cargo!

 

urban-arrow-shorty-nieuw-2021.jpg

Ontdek de Urban Arrow shorty

De perfecte bakfiets voor bezorgdiensten, waarbij de geïsoleerde box perfect is voor de bezorging van zowel warme als koude gerechten. Het aantal accessoires voor de fiets groeit snel. Zo transformeert de afsluitbare kap de Shorty in de ultieme koeriersfiets.

 

Ontdek de shorty

Cargo-XL-nieuw.jpg

Ontdek de Urban Arrow cargo

Dit is de meest verkochte variant uit het Cargo assortiment. De Cargo L wordt door veel bedrijven al ingezet voor stadsdistributie. Hij is snel, ongevoelig voor files en toch groot genoeg om een behoorlijke vracht mee te vervoeren. 

 

Ontdek de cargo

Kom vrijblijvend langs voor meer info


Wil jij meer informatie over een specifieke e-bike?

Wij helpen je graag. Je bent uiteraard van harte welkom in onze Urban Arrow vestiging op Ploegweg 4 in Den Bosch (Volkswagen Bedrijfswagens showroom).


Wil je graag een testrit maken? 

Ook dat kan veilig bij ons. Informeer welke modellen wij beschikbaar hebben of kom langs.

kalkhoff-schijfrem.png