URBAN ARROW SHORTY

De Shorty is de lichtste Urban Arrow die er is. Laat je echter niet voor de gek houden door het gewicht, want het maakt hem niet minder krachtig. Hij is snel, enorm wendbaar en kan veel meer dragen dan je denkt. Daarom noemen we het een compacte reus. De perfecte bakfiets voor bezorgdiensten, waarbij de geïsoleerde box perfect is voor de bezorging van zowel warme als koude gerechten. Het aantal accessoires voor de fiets groeit snel. Zo transformeert de afsluitbare kap de Shorty in de ultieme koeriersfiets. Deze compacte bakfiets is de perfecte fiets voor de stedelijke multitasker, die dingen te doen heeft. 

  • de Shorty is de lichtste Urban Arrow
  • perfecte bakfiets voor bezorgdiensten
  • ultieme koeriersfiets
  • keuze uit diverse motoren

De Urban Arrow Shorty is: snel en wendbaar | de SUV van het fietspad | volledig e-Powered

Na een uitgebreide ontwerp- en ontwikkelingsfase vonden we dat het tijd werd om de Shorty in te schrijven voor een competitie. De compacte reus was er klaar voor. Het draagt sindsdien met trots de titel Best Urban Bike.

Volgens de jury presteert de Shorty uitstekend in de categorieën Functionaliteit, Vakmanschap en Toegevoegde Waarde. De jury verklaart: "De perfecte bakfiets voor bezorgdiensten, waarbij de geïsoleerde box perfect is voor de bezorging van zowel warme als koude gerechten."

 

plan een proefrit

stel jouw shorty samen

Shorty_Slider_Lockable_Hood.jpg

vergrendelbare deksel

Het deksel kan bevestigd worden aan de expanded polypropylene (EPP) box. Het maakt de box waterdicht en afsluitbaar, zodat je goederen veilig zijn als je de fiets weg zet.   

Bekijk alle specs

Shorty_Slider_Box_Cover.jpg

de box cover

Geen vergrendelbaar deksel nodig? De box cover houdt alles netjes en droog op regenachtige dagen en daardoor perfect voor bezorging van diverse gerechten. 
 

Bekijk alle specs

Cargo_L_Slider_4.jpg

de dualbattery

Twee keer zoveel power, drie keer zo leuk. We kunnen de fiets uitrusten met niet één, maar twee batterijen. De DualBattery geeft je dubbel bereik waardoor je langer kan rijden.
 

Bekijk alle specs

Rear-Carrier-Black-Slider.png

de achterdrager

Je kunt het draagvermogen van je fiets verder verhogen met een achterdrager die bovendien compatibel is met de meeste kinderzitjes.

 

Bekijk alle specs

heb je Meer te vervoeren?

Kies dan voor de nog ruimere Cargo (XL) of Tender!

 

Cargo-XL-nieuw.jpg

Ontdek de Urban Arrow Cargo

Onze Cargo fietsen zijn ideaal voor logistiek op de laatste kilometers. Sterker nog, de Cargo is het perfecte alternatief voor de bestelbus in de stad. De Cargo is beschikbaar in vele vormen en dat is ook de kracht. Ongeacht de afmeting van je lading bezorg je direct bij je klant voor de deur.

 

Ontdek de Cargo

tender-nieuw.jpg

Ontdek de Urban Arrow Tender

Geen probleem. Voor de echte heavy-duty binnenstad transporteurs hebben we de Tender ontwikkeld. Net als de Cargo is hij verkrijgbaar in drie maten: enorm, massief en gigantisch... 

 

Ontdek de Tender

Kom vrijblijvend langs voor meer info


Wil jij meer informatie over een specifieke e-bike?

Wij helpen je graag. Je bent uiteraard van harte welkom in onze Urban Arrow vestiging op Ploegweg 4 in Den Bosch (Volkswagen Bedrijfswagens showroom).


Wil je graag een testrit maken? 

Ook dat kan veilig bij ons. Informeer welke modellen wij beschikbaar hebben of kom langs.

kalkhoff-schijfrem.png