URBAN ARROW CARGO

Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we de ultieme groene kilometervreter voor de last mile. Alle fietsen in ons Cargo assortiment zijn uitgerust met de Bosch Performance-motor, Shimano hydraulische schijfremmen en een geveerde voorvork om je rit soepel te laten verlopen. De Cargo elimineert geluidsoverlast en luchtvervuiling en geeft een flinke boost aan de flexibiliteit van je wagenpark. Jij kiest de lengte die past bij de wensen van je bedrijf. Wordt het de Cargo L of XL?

  • leverbaar in L en XL
  • perfecte bakfiets voor de last mile
  • boxen van 250 tot 700 liter
  • Bosch performance motor

De Urban Arrow Cargo L: past op het fietspad | boxen van 250 tot 700 liter | performance de standaard

CARGO L

Dit is de meest verkochte variant uit het Cargo assortiment. De Cargo L wordt door veel bedrijven al ingezet voor stadsdistributie. Hij is snel, ongevoelig voor files en toch groot genoeg om een behoorlijke vracht mee te vervoeren. De Cargo L houdt de stad leefbaar doordat hij zich stilletjes verplaats en bovendien geen uitlaatgassen uitstoot. Behalve de Shorty worden alle Cargo modellen standaard geleverd met Bosch Performance motor.

 

plan een proefrit

stel jouw cargo samen

Maak gebruik van o.a. onderstaande opties op de Cargo L:

Flightcase-L-Slider.png

FLightcase L

Het frame van de flightcases wordt vervaardigd uit aluminium en het plaatwerk is van Astraboard, een stevig synthetisch materiaal.    

Bekijk alle specs

Aluminum-Box-Slider.png

aluminium box

Deze bak biedt, naast dat deze waterdicht is, tevens een extra veilig slot voor gebruikers. Het Yale slot sluit de bak even goed als de voordeur van je huis.  
 

Bekijk alle specs

Flightcase-L-Split-level-Slider.png

met verdieping

Heb je kwetsbare lading? De verdieping zorgt er voor dat je toch het gewenste volume mee kunt nemen zonder de lading onderin te verdrukken. 
 

Bekijk alle specs

Flightcase-L-Dog-Slider.png

flightcase custom made

Je kunt de flightcase ook uitvoeren als hondenbak, of soep of koffiestation. Urban Arrow ontwerpt ook reclame die je op de bak kan plakken.
 

Bekijk alle specs

De Urban Arrow Cargo XL: serieus volume | kratten stapelen | parkeren in de binnenstad

CARGO XL

Dit is de grotere broer van de Cargo L. Met een 20 cm langer is er aanzienlijk meer plaats voor je vracht. De extra lengte maakt deze fiets bovendien geschikt voor een breder scala aan boxen. Met de Cargo XL heb je een ruimere keuze aan boxen dan met de Cargo L. Zo introduceren we de Sliderbox, uitstekend geschikt voor het transporteren van kratten vol goederen en de Coolbox. De Cargo XL heeft een laadvolume van tussen de 280 tot 525 liter afhankelijk van de bak die je kie

 

Stel jouw Cargo XL samen

plan een proefrit

Maak gebruik van o.a. onderstaande opties op de Cargo XL:

Cargo-XL-Flatbed-Slider.png

flatbed

Je stedelijke mobiliteit begint bij de basis van het stalen ros, de Flatbed. Deze fiets kan je zo gebruiken of om één van de volgende bakken erop te zetten.    

Bekijk alle specs

Aluminum-Box-XL-Slider.png

aluminium box

Een futuristisch design en net zoals de L versie heeft deze bak een Yale slot zodat je met een gerust gevoel de buiten kan laten staan.     

Bekijk alle specs

Coolbox-2-0.jpg

coolbox

De kist is gemaakt van een 5 cm dikke sandwichconstructie van polypropyleen en schuim. Het is een passieve koeler dus koelen kan met koelelementen.    

Bekijk alle specs

Flightcase-XL-Slider.png

flightcase xl

Ook deze case is gemaakt van aluminium en Astra Board, alleen een stuk groter dan de L. Ook hier kun je kiezen voor verdieping in de bak.    

Bekijk alle specs

heb je Meer of minder te vervoeren?

Kies dan voor de Shorty of de ruimere Tender!

 

urban-arrow-shorty-nieuw-2021.jpg

Ontdek de Urban Arrow shorty

De perfecte bakfiets voor bezorgdiensten, waarbij de geïsoleerde box perfect is voor de bezorging van zowel warme als koude gerechten. Het aantal accessoires voor de fiets groeit snel. Zo transformeert de afsluitbare kap de Shorty in de ultieme koeriersfiets.

 

Ontdek de shorty

tender-nieuw.jpg

Ontdek de Urban Arrow Tender

Geen probleem. Voor de echte heavy-duty binnenstad transporteurs hebben we de Tender ontwikkeld. Net als de Cargo is hij verkrijgbaar in drie maten: enorm, massief en gigantisch... 

 

Ontdek de Tender

Kom vrijblijvend langs voor meer info


Wil jij meer informatie over een specifieke e-bike?

Wij helpen je graag. Je bent uiteraard van harte welkom in onze Urban Arrow vestiging op Ploegweg 4 in Den Bosch (Volkswagen Bedrijfswagens showroom).


Wil je graag een testrit maken? 

Ook dat kan veilig bij ons. Informeer welke modellen wij beschikbaar hebben of kom langs.

kalkhoff-schijfrem.png