ŠKODA CITIGO Nieuw

Wanneer u op zoek bent naar een compacte stadsauto met een verassend ruim interieur, dan is de ŠKODA CITIGO precies wat u zoekt. Door tal van personalisatiemogelijkheden stelt u uw nieuwe ŠKODA CITIGO helemaal naar wens samen. Wij hebben er ook vast een aantal voor u samengesteld. Zo vindt u wellicht een nieuwe ŠKODA CITIGO die bij u past, direct uit voorraad leverbaar!

Rijklaar v.a.
€ 11.640,-
Private lease v.a.
€ 199,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 149,- p.m.
Verzekeren v.a.
€ 27,- p.m.
Financieren v.a.
€ 128,- p.m.

ŠKODA CITIGO - voorraad nieuw

ŠKODA CITIGO

De ŠKODA CITIGO is het kleinste model in de ŠKODA-reeks. Laat u echter niet misleiden door het compacte uiterlijk, de CITIGO is namelijk verassend ruim vanbinnen. Door de slimme indeling wordt de ruimte optimaal benut en kunnen er probleemloos 4 personen met bagage in de CITIGO. 

Nieuwe Citigo uit voorraad?

Uw eigen CITIGO samenstellen is natuurlijk erg aantrekkelijk door de vele personalisatiemogelijkheden. Om het u wat makkelijker te maken hebben wij er toch vast een aantal voor u samengesteld, zo rijdt u direct weg in een CITIGO uit voorraad! Bekijk onze voorraad en ontdek welke kleuren en uitvoeringen er beschikbaar zijn, wellicht zit uw ideale CITIGO er ook tussen.

ŠKODA CITIGO e IV private lease

Op zoek naar een stukje zekerheid? Bekijk dan zeker eens of private lease interessant voor u is! Met een ŠKODA CITIGO e IV private lease betaalt u namelijk een vast bedrag per maand. Naast het vaste maandbedrag betaalt u namelijk niet meer voor onderhoud en reparatie, maar ook wegenbelasting en verzekering zitten al in uw private lease contract! 

ŠKODA CITIGO private lease