Volkswagen BEDRIJFSWAGEN GARANTIE

VOLKSWAGEN garantie

Volkswagen belooft je altijd te blijven rijden. Hier staan de monteurs van Van den Udenhout helemaal achter en helpen ze graag aan mee. Volkswagen geeft standaard een uitgebreide garantie op alle nieuwe Volkswagen modellen, dus ook op de Bedrijfswagens. Je krijgt maar liefst twee jaar garantie ongeacht hoeveel kilometers je hebt gereden met jouw Volkswagen.

FABRIEKSGARANTIE

De zekerheid van het rijden in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen wordt onderstreept door de uitgebreide Volkswagen-garantie. Die bestaat, naast garanties op lak en carrosserie, uit een reguliere garantie van twee jaar, vanaf 1e registratie kenteken, zonder enige kilometerbeperking. Dezelfde garantieperiode geldt (ook zonder kilometerbeperking) voor betaalde reparaties die door uw bedrijfswagendealer zijn uitgevoerd. Hierbij zijn ook alle benodigde originele Volkswagen-onderdelen inbegrepen. Met een nieuwe Volkswagen hoef je je daar niet druk over te maken, dankzij de vier jaar durende fabrieksgarantie. 

ONDERDELENGARANTIE

Volkswagen biedt op al haar onderdelen altijd vier jaar garantie bij een betaalde reparatie. Na een reparatie van jouw bedrijfswagen of onderdelen hiervan, bieden wij je altijd vier jaar garantie. Mocht er onverwacht een onderdeel stuk gaan, dan kun je altijd teruggaan naar de garage en wordt dit kosteloos hersteld.

LAKGARANTIE

Je krijgt van ons drie jaar garantie op de lak van uw Volkswagen. Wij spuiten jouw Volkswagen immers met veel zorg in de juiste kleur. De lak van jouw Volkswagen bestaat uit meerdere lagen, waardoor er een optimaal resultaat ontstaat.

CARROSSERIEGARANTIE

Wij geven twaalf jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit. Jouw Volkswagen moet er na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als de dag waarop je hem kocht. De carrosserie is daarom verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten.

corona-logo-liggend-wit-breder.png

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. 

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

 

4-jaar-garantie.png