Volkswagen BEDRIJFSWAGENS SERVICEBELOFTEN

DE 7 SERVICEBELOFTEN VAN VOLKSWAGEN bedrijfswagen

Altijd blijven rijden: dát is de belofte van Volkswagen Bedrijfswagens. De gespecialiseerde monteurs van Van den Udenhout werken hier graag aan mee.  

1. TWEE JAAR GARANTIE OP ONDERHOUD EN REPARATIE

Bij Volkswagen Bedrijfswagens kun je  altijd rekenen op kwaliteit. Mocht je ons onverwachts nodig hebben, dan kun je rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

2. VOLKSWAGEN BEDRIJFSWAGENS DEALER

Mocht je met pech staan in Nederland, dan ben je zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij jou en binnen twee uur rijd je weer verder met jouw bedrijfswagen. Is jouw bedrijfswagen niet snel te repareren? Dan kun je rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als je bedrijfswagen in onderhoud is bij Van den Udenhout.

3. BESPAAR TIJD MET ONZE HAAL- EN BRENGSERVICE

Heb je geen tijd om jouw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die jou past. Of het nu op je werk, thuis of bij een klus is: wij halen jouw bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dat scheelt je tijd.

4. KLEINE REPARATIES DIRECT KLAAR

Op meer dan 150 servicepunten kun je terecht voor de Express Service. Ook bij Van den Udenhout. Binnen een uur wordt de reparatie aan jouw bedrijfswagen uitgevoerd, terwijl je een kopje koffie drinkt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want je kunt komen wanneer het je uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar jou toe, op de locatie die je het beste uitkomt. Dan kun je doorwerken.

5. ALTIJD GEREED OP HET AFGESPROKEN TIJDSTIP 

Wij laten je niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. En mocht jouw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we je direct. Jouw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij je bezorgd of je krijgt gratis vervangend vervoer.

6. IEDER BEDRIJFSWAGENCENTRUM FLEXIBEL OPEN

Een check van jouw wagenpark om 6 uur 's ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat jou past. Zodat je jouw werktijden niet aan óns hoeft aan te passen.

7. VOORKOM STILSTAND EN KOSTEN MET ONZE APP EN FLEETPORTAL

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heb je altijd inzicht in jouw bedrijfswagen of wagenpark. Ritregistratie, rijstijl, brandstofverbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud - het zit er allemaal in. Zo houdt je jouw bedrijfswagen - van Caddy, bestelbus tot Kipper of Pickup - in topconditie en bespaar je tot wel 14% op brandstofkosten. 

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

corona-logo-liggend-wit-breder.png

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. 

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png