Volkswagen-Bedrijfswagen-Air-Conditioning

Volkswagen BEDRIJFSWAGENS AIRCO SERVICE

Met de Airco service van Van den Udenhout rijd je altijd fris in jouw Volkswagen Bedrijfswagen. Een goede en frisse bedrijfswagen draagt bij aan het rijplezier, helemaal tijdens je werk. Aangezien je veel tijd in jouw bedrijfswagen doorbrengt is het van belang dat de airco het goed doet. Daarom biedt Van den Udenhout verschillende type airco onderhoud aan.

Actie = Airco onderhoudspakket van € 199,- voor nu slechts € 139,-! 

Plan direct airco onderhoud in

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen

AIRCO CHECK 

Is jouw airco al aan onderhoud toe? Plan nu een Airco check bij Van den Udenhout. Je weet binnen 15 minuten of jouw airco nog optimaal functioneert. Een Airco check kost € 16,50.

AIRCO ONDERHOUDSSERVICE

Als de auto airco onderhoud nodig mocht hebben, dan wordt er direct een afspraak met je gemaakt. Onderhoud aan de airco is heel gemakkelijk te combineren met een onderhoudsservice en/of APK, zodat je optimaal mobiel blijft. Tijdige vervanging van het stof- en pollenfilter verkleint de kans dat schadelijke stofdeeltjes jouw bedrijfswagen binnenkomen. En zorgt voor een maximale lucht-doorstroom in jouw bedrijfswagen. De airco wordt gecheckt op de volgende onderdelen:

webimage-200441EA-BD53-47DB-8240C5B2D19ED442.png

Onderdelen airco onderhoudsservice

Controle op de werking van essentiële onderdelen

 Controle van de koelende werking

 Controle van de kwaliteit van stof-en pollenfilter

 Controle van drukbeveiliging en lekdichtheid

 Leeghalen, vacumeren en afvullen met koudemiddel

 Vervangen stof- en pollenfilter

AIRCO GEURBEHANDELING

Schadelijke micro-organismen die een onaangename geur kunnen veroorzaken worden door de airco geurbehandeling verwijderd uit het systeem. Daarna ruikt het weer heerlijk fris in jouw bedrijfswagen. Bovendien is de lucht die jouw airco nu blaast een stuk gezonder. Vooral voor bedrijfswagens is het een must om de airco jaarlijks te laten controleren. Een airco geurbehandeling kost € 32,20. Maak snel een afspraak bij Van den Udenhout voor een servicebeurt van jouw airco. 

Plan direct airco onderhoud in