ONDERHOUD AAN jouw VOLKSWAGEN

Voor het onderhoud en reparatie, APK, een beurt of het updaten van het navigatiesysteem van uw Volkswagen kun je terecht bij onze vestigingen in 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Helmond, Oss, Son en Veghel. Periodiek onderhoud is van wezenlijk belang. Maximale rijveiligheid is één pluspunt van goed onderhoud. Maar reparatie en onderhoud bij Autobedrijf Van den Udenhout heeft méér pluspunten. Jouw auto behoudt zijn waarde en blijft in elk opzicht een Volkswagen.

Op dit moment zijn de tarieven voor 2021 nog niet bekend.

volkswagen ONDERHOUD VOLGENS DE HOOGSTE EISEN

Wij werken altijd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Jouw Volkswagen wordt tot in het kleinste detail bekeken en altijd door vakkundige monteurs. Doordat onze monteurs regelmatig trainingen krijgen en getest worden op hun kennis, is hun deskundigheid gegarandeerd. Iets niet in orde? Vervanging vindt altijd plaats in overleg met jou en er wordt steevast gebruik gemaakt van originele Volkswagen onderdelen. Vaste tarieven en heldere facturen geven precies aan waar je aan toe bent. Dus nooit verrassingen achteraf. Of je moet erdoor verrast worden dat die hinderlijke kraak weg is of jouw auto ook nog eens gereinigd is.

Werkplaatsafspraak maken 

GRATIS volkswagen APK

Voor jouw APK kunt u altijd bij ons terecht. Combineer je dit met een grote onderhoudsbeurt, dan is deze geheel gratis. Dit is tevens het geval als je in het bezit bent van een Fijner Rijden Pas. Je betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 3,85. Vraag naar de aantrekkelijke prijzen van onze losse APK keuringen bij onze service-adviseurs. 

Volkswagen EXPRESS SERVICE

Kleine mankementen aan jouw auto? Bij onze Volkswagen Express Service kun je zonder afspraak terecht. Bijvoorbeeld voor een defect achterlicht of lekkende uitlaat. Maar ook voor de montage van een allesdrager. Terwijl je geniet van een kopje koffie en een croissantje wordt je direct geholpen. Vervolgens ben je snel weer onderweg.

FIJNER RIJDEN PAS

Voor slechts € 5,95 per maand profiteer je van veel voordeel op onderhoud, reparatie en vervangend vervoer. Meer informatie over de Fijner Rijden Pas.

ALTIJD BEREIKBAAR

U kunt jouw afspraken voor onderhoud of reparatie, 24 uur per dag, online plannen. Je bepaalt zelf wanneer wij jouw auto servicen.

Op dit moment zijn de tarieven voor 2021 nog niet bekend.

 

corona-logo-liggend-wit-breder.png

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. 

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

KLEINE BEURT Volkswagen

Er is een simpele manier om jouw Volkswagen in topconditie te houden: vakkundig en regelmatig onderhoud. Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt jouw Volkswagen elk jaar of bij maximaal 15.000 km vakkundig onder handen genomen en voeren wij onder meer de volgende werkzaamheden uit:

Motorolie en oliefilter vervangen

Remschijven- en blokken op dikte controleren

Gratis APK-keuring

GROTE BEURT Volkswagen

Het moment dat jouw Volkswagen onderhoud nodig heeft hangt af van het model, bouwjaar en kilometerstand. Wij voeren bij een grote onderhoudsbeurt onder andere de volgende werkzaamheden uit:

 Gratis APK-keuring

Motorolie en oliefitler vervangen

Remschijven- en blokken op dikte controleren

Inspectie essentiele onderdelen op werking

Uitlezen auto

Bijvullen en controle diverse vloeistoffen

Maak direct een werkplaatsafspraak

LONG LIFE BEURT

Wil je jouw Volkswagen volgens fabrieksvoorschriften onderhouden, kies dan voor Long Life onderhoud. Met Long Life onderhoud haal je het maximale uit jouw Volkswagen en behoud je de maximale waarde voor jouw auto. Het moment dat jouw Volkswagen Long Life onderhoud nodig heeft hangt af van het model, bouwjaar en kilometerstand. Welke werkzaamheden er worden verricht zie je hieronder:

Uitlezen van alle regelapparaten om opgetreden storingen te signaleren

Uitvoeren van updates die door de fabrikant zijn vrijgegeven (bijv. de laatste versie van de motormanagementsoftware)

Vervangen van motorolie

Oliefilter vervangen

Controleren en aanvullen vloeistoffen

Visuele controle remsysteem

Verlichting controleren

Controleren van banden, bandenspanning en reparatieset

Kalibreren bandenspanningscontrolesysteem

Accutest

Motormanagement test

Visuele controle aandrijving, assen en versnellingsbak

Carrosserie inspectie

Controle slijtage remblokken