volkswagen ECONOMY SERVICE

IS JOUW volkswagen 5 jaar of ouder? PROFITEER MAXIMAAL!

Gaat jouw Volkswagen al wat langer mee? Dan is onderhoud bij Van den Udenhout helemaal geen gek idee. Je profiteert van veel voordelen zoals een extra lage prijs voor onderhoud en reparatie en korting op Volkswagen Economy Onderdelen. Zo bespaar je aanzienlijk op de onderhoudskosten en houd je jouw Volkswagen altijd in top conditie!

corona-logo-liggend-wit-breder.png

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. 

√ Zekerheid van de merkdealer

√ Goed opgeleide monteurs

√ Duidelijke offerte vooraf

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

De voordelen van Volkswagen Economy Service bij Van den Udenhout:

Behoud van fabrieksgarantie

Altijd lage onderhoudsprijzen

Gratis APK bij onderhoud

Gekwalificeerde VW-monteurs

De hoogste kwaliteit

Transparant en betrouwbaar

 VW-pechhulp in heel Europa

 2 jaar garantie op reparaties en onderdelen

Plan je werkplaatsafspraak altijd snel en makkelijk online.

 

PLAN JE WERKPLAATSAFSPRAAK

De garanties van Volkswagen Economy Service bij Van den Udenhout

 

service-icoontjes-economy3.jpg

LAGE PRIJZEN OP ONDERHOUD

Speciaal voor oudere Volkswagen modellen hanteren we extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van jouw Volkswagen kun je denken aan het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem. 

BEKIJK DE TARIEVEN

service-icoontjes-economy5.jpg

VOLKSWAGEN ECONOMY ONDERDELEN

Speciaal voor reparaties van oudere modellen heeft Volkswagen ‘Economy Onderdelen’. Dit zijn nieuwe Volkswagen onderdelen speciaal voor modellen die niet meer geproduceerd worden met een zacht prijsje. De Service Adviseur weet wanneer Economy Onderdelen gebruikt kunnen worden. Zo geniet je van Volkswagen kwaliteit met een Economy prijs.

service-icoontjes-economy2.jpg

MOBILITEITSGARANTIE

Met Economy Service geniet je standaard van mobiliteitsgarantie, ook wel pechhulp genoemd. Zo ben je na onderhoud of de reparaties kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa.

Een makkelijke besparing op bijvoorbeeld je Wegenwacht abonnement!

service-icoontjes-economy.jpg

TWEE JAAR GARANTIE OP Volkswagen ONDERDELEN

Bij Economy Service heb je 2 jaar garantie op de reparatie en op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.

service-icoontjes-economy4.jpg

SERVICE DIALOOG

Geen verrassingen achteraf met de Service Dialoog. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur vooraf de aandachtspunten. Je bespreekt samen wat er gedaan moet worden en wat kan wachten. Zo weet je vooraf wat de kosten zijn. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij je direct om dit te bespreken.

service-icoontjes-economy6.jpg

GRATIS APK i.c.m. Fijner rijden pas

Is jouw Volkswagen ook toe aan een APK? Met de Fijner Rijden Pas is de APK helemaal gratis. De Fijner Rijden Pas geeft je recht op één gratis APK-controle per jaar bij één van de Van den Udenhout vestigingen. De APK-controle is inclusief viergas- of roetmeting en afmeldkosten. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.

Bekijk hier of jouw auto in aanmerking komt voor Economy Service bij Volkswagen